Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjedoci smo da brojne zvijezde izgledaju mnogo mlađe nego što to otkrivaju njihove biografije.


Prepoznati koja je zvijezda u sedamdesetima, a koja u pedesetima, danas je uistinu teško. No zahvaljujući botoksu i hijaleuronu najveća revolucija dogodila se s četrdesetogodišnjacima. Paze li na sebe, danas ih nerijetko svrstavaju među tridesetogodišnjake.

Vezani članci Kino Klub Sisak: Dokumentarac o potresu - 4 Snima se dokumentarac o razornom potresu, iza kamera stoje ljudi koji su i sami ostali bez doma! Nives Celzijus Nives Celzijus progovorila o počecima svoje karijere i priznala čega se najviše srami iz tih vremena

Kao svijetli primjer osobe kojoj uspijeva tijek starenja ne samo usporiti, već katkad, čini se, okrenuti naopačke - stručnjaci ističu Severinu. Na pragu 44-te pjevačica izgleda bolje nego ikad.

 

 

Desert Rose #uae #dubai #desert #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

Još jedna Splićanka s domaće glazbene scene izgleda poput djevojčice. Vrckasta Danijela Martinović u srpnju će proslaviti 45. rođendan.

 

Inače, Danijela se na posljednjem Fashion hru pojavila s kraćom frizurom. Primjer koji bi trebale slijediti sve koje žele izgledati mladoliko.

To potvrđuje i Tihana Harapin Zalepugin, kojoj teško da bi itko dao 65, koliko će uskoro proslaviti.

A uz domaće dame, tu su i svjetski poznata imena. Glumica Meryl Streep česti je primjer dama koje dobro nose svoje godine. Mnoge dame često posegnu i za estetskim zahvatima kako bi očuvale mladost, no treba paziti i ne pretjerati kako se ne bi postigao suprotan efekt – treba učiti na primjeru Donatele Verace.

Priču u cijelosti pogledajte u IN Magazinu.