Svaka čast

VIDEO Pogodite u čemu je Vlatka Pokos najbolja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Većina estradnjaka karijeri se posvetila nakon završetka srednje škole, a neki i ranije. Potpuna posvećenost showbizzu ostavljala im je malo vremena za daljnje školovanje. No iznimke ipak postoje.

Nakon istraživanja u kojem smo ambiciozno tražili vlasnike fakultetskih diploma među našim estradnjacima jasno je kako se čari slave baš i ne ljube s grijanjem stolaca. No, iznimaka ima.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Potvrđuje to i brucošica Vlatka Pokos koja je trenutačno najbolja studentica treće godine studija turističkog menadžmenta.

Samouvjerena Vlatka zvijezda večeri: Na pisti bez donjeg rublja!

'Za sad na fakultetu imam prosjek 5,0. Sve ispite sam položila iz prve i dobila najbolju ocjenu. U svijetu showbizza nije presudno formalno obrazovanje. Osim talenta, presudne su neke druge okolnosti da biste bili uspješni. Kada uspijete u tom poslu uglavnom ste vrlo mladi, počinjete dobro zarađivati...', rekla je Pokos i dodala: 'Ne smatram da su fakultet i papir dokaz inteligencije i sposobnosti. No, iritantno je kad shvatite da ste od nekog puno sposobniji, inteligentniji pa i obrazovaniji, a on vam maše nekim papirom.'.

Uspjeh nije onemogućio bivšu Divasicu Maju Vučić da diplomira psihologiju.

'Uvijek moramo sebe malo promijeniti i način gledanja na stvari kako bi one bile drugačije i kako bi nam bilo lakše', rekla je Maja.

Pjevačica Jinxa Jadranka Ivaniš Yaya diplomirana je slikarica, a voditeljica Nikolina Ristović diplomirala je dizajn. Prije braka izjavljivala je kako planira i doktorat na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Remi iz Elementala profesorica je španjolskog i engleskog jezika pa nerijetko njezino ime stoji na odjavnim špicama brojnih serija i filmova koje prevodi.

'Uvijek se iznenade - da, da to je ona blesava plavušica', smije se Remi.

Pjevačica Ivana Radovniković diplomirala je politologiju, a vjerojatno najobrazovaniji estradnjak je pjevač Danijel Jurić, jedini pjevač s doktorskom titulom.

'Završio sam medicinu na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Nakon toga sam odstažirao i radio u bolnici. Pjevanje je bilo izazov jer iziskuje puno vremena, no ako to jako voliš, nije problem', otkrio je Jurić.

Zanimljivo je kako titule na izborima za ljepotu brojne misice nisu spriječile na putu do diplome. Miss Hrvatske 1998. godine, Ivana Petković završila je ekonomiju, a istu struku odabrala je i misica iz 2006. Ivana Ergić koja je diplomirala ekonomiju poduzetništva.

A koje još poznate osobe imaju izvješene diplome u svojim domovima, pogledajte u prilogu InMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene