Hip-hop poslastica

Zvijezda Fresh Island festivala, Redman, u ekskluzivnom intervjuu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatsku trese festivalska groznica. Mi smo ovog puta posjetili hip-hop festival Fresh Island koji se vec treću godinu zaredom održava na Pagu. U tri dana nastupila su trenutačno najaktualnija imena iz svijeta hip-hopa.

Zvijezda Fresh Island festivala uz Method Man-a iz Wu Tang Clana bio je i njegov glazbeni partner Redman koji nam je u ekskluzivnom intervjuu ispričao sve o njihovim glazbenim planovima i snimanju zajedničkog filma.

Pogledaj i ovo ZagrebDox zanimljiv sadržaj Svečano je otvoren jubilarni 20. ZagrebDox: Za festivalsku nagradu Veliki pečat ukupno se natječe 40 filmova

Fresh Island osvježio festivalsku scenu hip hopom

Method Man i Redman već 20 godina osvajaju vrhove top ljestvica svojim old skul zvukom.Tajna uspjeha leži i u kemiji njihova odnosa. 'Mi radimo bez ega, on je moj brat, bolje da smo dvojica nego jedan. Imamo svoje solo karijere, ali volimo raditi i zajedno."

Method Man trenutačno radi na svom albumu imena Meth lab, a zajedno produciraju nove stvari za novi album. U međuvremenu Redman razmišlja i o ostvarenju svog dugogodišnjeg neobičnog sna - želi dizajnirati ženske sandale. 'Datira od vremena kada sam radio kao prodavač u trgovini cipela, lud sam za ženskim cipelama, to i moja žena zna', kaže osebujni hip-hoper. Osim neobične ljubavi prema ženskim sandalama, strastveno voli i glumiti.Stoga će uskoro s Method Manom snimiti novi nastavak svog uspješnog filma „How high".

Najrasplesanija plaža na Jadranu, Zrće na Pagu, ovih je dana u znaku rap glazbe. Razlog je održavanje Fresh island festivala, manifestacije koja slavi hip-hop kulturu. Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene