strašno iskustvo

Svi su znali! Zvijezda Beverly Hillsa u naručju nasilnika: "12 puta osuđen je zbog zlostavljanja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Zuckerman iz serije Beverly Hills samo za IN magazin progovorila je o nezgodi na snimanju čije posljedice osjeća i danas.

Bevery Hills 90210 bila je jedna od najpopularnijih serija devedesetih. Dotad nepoznati glumci preko noći su postali zvijezde. Prošlo je 27 godina otkada je prikazana prva epizoda kultne serije, no imena glumaca sjećat ćemo se zauvijek. Jedno od njih je i urednica srednjoškolskih novina Andrea Zuckerman.

Pogledaj i ovo Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Napali je Tri zvijezde ''Beverly Hillsa'' pozirale u badićima, ali fanovima serije za oko je zapelo nešto drugo

"Andrea je bila kultni lik. Ta serije izvršila je revoluciju glede TV sadržaja za mlađu publiku", govori glumica Gabrielle Carteris. Otkrila je i kada je shvatila da je serija postala planetarno popularna. "Vidjeli smo da više ne možemo biti u javnosti sami. Stalno su nas pratili tjelohranitelji. Kad sam dobila djecu, nikad nisam izlazila s njima", kaže Gabrielle.

Za razliku od kolega iz serije honorare od serije nije trošila na luksuzne automobile. "Četiri godine vozila sam Hondu dok su oni kupovali Porschee i Mercedese", dodaje. I dan danas s glumcima iz serije ostala je u prijateljskim odnosima. "S Jasonom, Lukeom, Ianom, Tiffani, Jennie i Tori i dalje se družim. Nedavno su bili kod mene na večeri. Jako ih volim", govori glumica koja je već godinama u sretnom braku.

I to ne sa kolegom, već s brokerom. "Nikad se ne bih udala za glumca. Trebao mi je netko tko stoji na zemlji. Gluma ne čini moj identitet. To je samo posao", iskrena je Gabrielle.

Našoj novinarki otkrila je i jednu nezgodu sa seta koja je umalo mogla biti kobna. "Nisam ni sanjala da ću biti predsjednica SAG-AFTR-e. Nisam ni znala da to postoji. Povezala sam se s njima nakon ozlijede prije 10 godina. Ostala sam djelomice paralizirana na snimanju. Nisam mogla govoriti. Imala sam probleme godinu, dvije. Još uvijek znam imati problema s govorom kad sam umorna. Ozlijeđena sam na snimanju u Kanadi. Snimala sam scenu tučnjave s jednim jako visokim glumcem. Trebao me zgrabiti straga i odvući niza stube, no bio je toliko visok da me stalno podizali. To me jako počelo boljeti. Rekla sam mu da prestane. Morali su snimiti tu scenu ispočetka s drugom glumicom", prisjetila se Gabrielle.

No, tu nevoljama nije bio kraj. "Ispalo je da je tip koji je ozlijedio mene, ozlijedio i nju. 12 puta je bio proglašen krivim za zlostavljanje prije tog filma i producenti su to znali", ispričala je glumica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene