Zasigurno najveća talijanska glazbena zvijezda, Zucchero, živi na farmi bivola i u vezi je već više od dva desetljeća. Ili više nije?


Talijanska megazvijezda Zucchero na poziv dvojca 2Cellos posjetio je Hrvatsku. Vlasnik hitova ''Senza una donna'' i ''Baila'' navršio je 60 godina, no radi punom parom. Objavio je novi album, nastupa po cijelom svijetu, pomaže siročadi u Keniji, a šuška se da je u strogoj tajnosti po drugi put uplovio u bračnu luku.

Vezani članci Poznate zvijezde u ležernom izdanju Traperice, tenisice i trenirke - holivudske zvijezde pak najradije biraju opušteni stil! Indira Levak Indira o ponovnoj suradnji s Borisom Đurđevićem: "Malo smo se odmorili, činjenica je da smo se trebali malo udaljiti"

Surađivao je sa Stingom, Pavarottijem, B.B. Kingom, Bonom, Rayem Charlsom, Ericom Claptonom... Lista je podugačka, a i 50 milijuna prodanih ploča diljem svijeta govori dovoljno.

Ovih su se dana talijanski i svjetski mediji raspisali da je Zucchero po drugi put uplovio u bračnu luku. Piše se da se u strogoj tajnosti vjenčao sa svojom dugogodišnjem djevojkom Franceskom Mozer. Što nam je sve otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.