Teška, ali uspješna godina!

Zsa Zsa je ispričala sve o putu do hita godine, a iskreno je progovorila i o borbi s koronom!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa Zsa Zsa i Hiljson Mandela Zsa Zsa i Hiljson Mandela Zsa Zsa i Hiljson Mandela Zsa Zsa +0 Zsa Zsa i Hiljson Mandela Galerija

Marko Perković Thompson, Massimo, Petar Grašo, Franka Batelić - samo su neka od imena koja su bila konkurencija mladoj pjevačici Jeleni Žnidarić Zsa Zsi u utrci za prestižnu glazbenu nagradu Cesarica za hit godine. Nagrada je otišla u njezine ruke, za duet s traperom Hiljsonom Mandelom, a ova odluka publike i njih je iznenadila. Zsa Zsa je Juliji Bačić Barać za IN magazin ispričala sve o putu do hita i o borbi s koronom.

Ovo je "Ova ljubav", ali i hit godine 2020. Tako je svojim glasovima odlučila publika u finalu hrvatske glazbene nagrade Cesarica.

Pogledaj i ovo showbuzz "Živim svoju istinu" Kedžo u velikoj ispovijesti: Progovorio o bolesti, Saši i Tinu, a konačno i o privatnom životu!

''Nismo očekivali da ćemo dobiti jer kad se gleda imena koja su se natjecala za Cesaricu, to su baš jaka imena - Grašo, Franka, Massimo, Thompson, Pravila igre, Kedžo'', govore Zsa Zsa i Hiljson. 

I baš u toj žestokoj konkurenciji najviše glasova publike osvojili su Zsa Zsa i Hiljson Mandela. Oni su nagrađeni Cesaricom za hit godine, ali i za pop-hit.

''Nismo očekivali, ali smo se nadali, priželjkivali. Znamo koju težinu nosi zbog publike, to ne možeš fejkati, to ili jest ili nije'', kažu. 

Ova glazbena kombinacija pop-pjevačice i trapera zamalo je ostala samo na ideji.

''Nisam bila sigurna bi li on htio pjevati sa mnom, tako da je to bio prvi problemčić'', priča Zsa Zsa. 

''Ja sam bio u nekim intervjuima rekao da ja nikad ne bih snimio pjesmu s nekom pop-pjevačicom, da ne bih snimao takve pjesme, međutim kako je cijela godina bila nekako luda...'', priznaje Hiljson. 

Na kraju se ipak predomislio jer je pjesma "Ova ljubav" i njega osvojila na prvo slušanje.

''On je došao u studio kao - ljudi ovo treba još veselije, ljeto je i ja sam svoj dio zamislio baš kao slavlje, meni je to bilo u glavi ako sve puca'', kaže Zsa Zsa. 

Nakon ove suradnje svi se pitaju što će iduće izaći iz Zsa Zsine glazbene radionice.

''Nekako sam se odvikla od planiranja, mislim da su svi i ne mogu konkretno reći - e sad izbacujem pjesmu drugi tjedan, ne znam jer se svašta može dogoditi, tako smo se navikli'', zaključila je. 

A nije samo nova pjesma ono što njezina publika jedva čeka.

''Svi čekaju moj album koji najavljujem neko vrijeme i nadam se da će doći i do toga'', kaže. 

U 2020., godini bez koncerata, Zsa Zsa se posvetila svemu onome za što inače nije imala vremena.

''Koliko god nam nije bilo bajno, ja sam se toliko preporodila u ovoj godini. Odmorila sam glasnice, počela sam svirati violinu, vježbati, učiti produkciju. Ja sam blizanac po horoskopu, ili sam jako hiperaktivna ili mogu ljenčariti danima'', priča i dodaje:

''Imala sam koronu navodno dva puta, o tom potom, vjerojatno sam imala jednom. Bome sam imala dobre izolacije. Nije mi bilo najbolje i nisam se osjećala baš za pjevanje i hodanje okolo, zapravo bacilo me u krevet, ali prošlo je'', podijelila je pjevačica svoje iskustvo. 

Prošlo je i ne ponovilo se. Zsa Zsa je u novu godinu ušla s mnogo optimizma, a neke nove nagrade, nadamo se, ubuduće će primati onako „po starom“, uz pljesak publike.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene