Sve je za 5

Domaća glumica zaljubljena preko ušiju: 'Božić ću provesti s Nikom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon velikog inozemnog uspjeha, glumica Zrinka Cvitešić iz Londona se vratila u rodnu Hrvatsku...

Nakon velikog uspjeha koji joj je donijela uloga u mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu, Zrinka Cvitešić nakratko se vratila u Zagreb, zahvaljujući predstavi 'Građanin plemić'. Večeras ćemo je imati priliku ponovno gledati u zagrebačkom HNK.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

'Imam tremu, moram priznati, i leptiriće u trbuhu i sve kao nekad', smije se Zrinka. Sretna je što je ponovno okružena domaćim kolegama, a posebno joj je drag nastavak suradnje s redateljem Krešimirom Dolenčićem. Dolenčić pak tvrdi da Zrinkin inozemni uspjeh nije slučajan.

Zbog ljubavi odbila Ameriku: Zrinka Cvitešić snima film u Srbiji

'Ja to uvijek ponavljam, ona doista može igrati nogu od stola. Tako da je ta njezina karijera, kao i uspijeh, rekao bih, ne umanjujući nimalo, očekivana i zaslužena, apsolutno', rekao je kazališni redatelj.

Ako ste očekivali da ćete na predstavi 'Građanin plemić' uživati u pogledu na Zrinkine uvojke, vitak stas i lijepo lice, prevarili ste se. Sluškinja Nicole koju Zrinka igra je punija, neatraktivna žena zbog koje je preobrazba bila pravi izazov.

Iako njezina vitka linija ne odaje ljubav prema hrani, Zrinka joj posvećuje mnogo pozornosti. Kada kreativnost ne izražava glumom, izražava je maštovitim jelima. Kulinarsko će umijeće pokazati svojim najbližim ovog Božića. A ove godine će Božić biti još slađi jer će blagdansku idilu podijeliti s Nikom Kranjčarom, nogometašem londonskog nogometnog kluba Queens Park Rangers. Hoće li Niko biti pozvan, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene