Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica nam je otkrila u čijem društvu nastupa za Novu godinu!


Da Splićanke naprosto obožavaju modu, potvrdilo je i prvo izdanje zimske 'Monture', za koju se tražila pozivnica više. Čast da otvori novu splitsku modnu priču pripala je Nedi Makjanić Kunić, koja je donijela pariški stil, utkan u otmjene kapute. Poznata dizajnerica nam je otkrila da je za kraj uspješne poslovne godine odlučila nagraditi se putovanjem.

6-godišnji dječak oduševio žiri pjesmom Zorice Kondže

Vezani članci Brigita Vuco - 8 Kći Siniše Vuce prava je ljepotica i bavi se glazbom, a on najavljuje da će postati trap-zvijezda Zorica Kondža Zorica Kondža opisala prvi susret s Oliverom: "A ja sam se rastopila, već je bio zvijezda"

A svojim avangardnim pristupom, Splićane je ugodno iznenadio pobjednik Fashion Incubatora, 20-godišnji Antun Aščić, koji u svojim kreacijama uskoro vidi i kraljicu aerobika Natašu Bebić. U Natašinu društvu, modne novitete je iz prvog reda pratila i Zorica Kondža, koja će u silvestarskoj noći s Marijanom Banom i Diktatorima te Sinišom Vucom zapjevati na splitskoj rivi. 'Taman se ja uklapam, haha, zašto ne', smije se Zorica.

Što vas još očekuje na splitskoj rivi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook