Bome ih ima!

Zoran Predin otkrio kako je to imati petero djece i petero unuka: "Nas je za jedan veliki autobus i za jednu veliku terasu, to je moje najveće bogatstvo!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin In Magazin: Zoran Predin +0 Zoran Predin (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Prošlog je tjedna u Zagrebu Zoran Predin predstavio svoj novi album i najavio koncert uoči Dana žena u Lisinskom. Ovaj otac petero djece i djed petero unučadi je Juliji Bačić Barać otkrio kako izgleda kad je njegova velika obitelj na okupu, tko je najveća zvijezda u obitelji Predin te zašto je novi album nazvao "Gastarbajter trubadur".

U obitelji slovenskog kantautora Zorana Predina već dugo vrijedi pravilo - njegovu glazbu mogu slušati samo kad njega nema. A više nego na glazbene uspjehe, ponosan je na svoju veliku obitelj.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Nas je za jedan veliki autobus i za jednu veliku terasu, pola restorana i to su veliki lonci ako smo doma i to je moje najveće bogatstvo", priznao je Zoran.

Od njegovih petero djece i petero unučadi možda se netko nađe u publici i na Zoranovu koncertu 3. ožujka u Lisinskom. Upravo on održao je posljedni predpandemijski koncert u toj dvorani.

"Baš zadnji 6.3. 2020. počasni krug sa Zagrebačkom filhamornijom. Slavio sam 40 godina karijere i par dana kasnije je bio lokcdown i gotovo", prisjetio se.

Dvije godine kasnije vlada velik interes publike za Predinov koncert.

"To samo pokazuje koliko nas je to umorilo i koliko smo svi željni neke najjednostavnije normalnosti od prije korone", zaključio je Zoran.

"U Lisinski ovaj vječni romantik stiže uoči Dana žena.

"Kod mene je svaki dan Valentinovo i svaki dan je Dan žena za Valentinovo. Meni je žao da je to postao kič praznik i da je sada antivalentinovo iskrenije", zaključio je.

Prošlog tjedna predstavio je i novi album. Riječ je zapravo o albumu u dvije verzije - na hrvatskom i na slovenskom jeziku. Naša inačica nosi naziv "Gastarjbater trubadur".

"Ja mislim da tekst kaže sve ide ovako - ja sam gastarbajter trubadur, rođen sam da sanjam putujem i pjevam", otkrio je.

A mnogo veća zvijezda od ovog trubadura je, kako kaže, njegov sin Rok, koji se bavi animacijom i surađuje sa svjetskim zvijezdama.

"Izguglajte Rok Predin, zadnje što je radio je za U2, radio je za Rolling stonese, Take that", pohvalio se ponosni otac.

Nedavna iznenadna smrt Akija Rahimovskog rastužila je Predina koji ga je smatrao i kolegom i prijateljem.

"Previše je ljudi otišlo i Aki je ovako prebrzo bez neke najave. Poslije onog moždanog mislio sam evo sad se izvukao, idemo dalje. Tužno, tužno, jako tužno", zaključio je.

Zato će i u Lisinskom Zoran pjevati za prijatelje kojih više nema jer pjevati o emocijama ovom 63-godišnjaku polazi za rukom već više od 40 godina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Naša najseksi plesačica jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest sa svojim dečkom, ne krije koliko je uzbuđena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene