Samo razigrano!

Zoran Aragović ekskluzivno predstavio novu jesensko- zimsku kolekciju: "Najveća novost u kolekciji je sama tkanina"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića +0 Razigrane modne kreacije Zorana Aragovića Galerija

Zoran Aragović svojom modom unosi radost u naše živote. Jedan od naših najpoznatijih dizajnera i u ovim tmurnim i izazovnim vremenima, svojim kreacijama prkosi depresiji i lošem rasploženju. Anja Beneta eksluzivno je zavirila u njegovu novu jesensko-zimsku kolekciju i otkrila kakve novosti sprema otac brenda "Bite My Style".

Njegove razigrane, upečatljive i prepoznatljive kreacije već više od 15 godina privlače pozornost u modnom svijetu. Šarene i vesele modne komade Zorana Aragovića Hrvatice doslovno obožavaju. Njegova šivaća mašina radila je punom parom kako bi ovaj majstor skladnog šarenila pripadnice ljepšeg spola oduševio i novom jesensko-zimskom kolecijom.

"Najveća novost u kolekciji je sama tkanina, dakle koristim više-manje vunenu tkaninu za razliku od prijašnjih kolekcija, tako da mi je to nekakav izazov. I baš taj karirani uzorak koji je jako dominantan, zapravo ga na jednom odjevnom predmetu spajam apsolutno, da je sve od kariranog uzorka kao što je recimo na ovoj haljini i to mi je zanimljivo baš. Spajati doslovno iste uzorke jedne sa drugim", otkrio je Zoran.

Karirani uzorci našli su se i na prekrasnim vunenim kaputima koji su okosnica nove Zoranove kolekcije. Forme i krojevi, uz male preinake, zadržali su prepoznatljiv Zoranov modni rukopis.

"Ovaj model kaputa radim već nekoliko sezona i uvijek se traži onaj moj kao lepršavi kaput, po tome ga ljudi opisuju. Opet ta moja igra, ovaj put s kariranim uzorkom, recimo neki zanimljivi print od vune s nekakvim ženskim licima, ja volim te neka upečatljive detalje. Recimo ovakvi nekakvi metalni cifovi kao nekakav rock detalj, ove kragne klijentice jako vole jer su vrlo praktične, mogu poslužiti kao šal, super griju po zimi", pojasnio je.

U ovom pak baloneru, jamčimo, ni na jednom poslovnom sastanku ili večeri nećete proći nezamijećeno.

"U nekavim zagasitim, zemljanim tonovima, da nije prenapadna, da se može korisititi na poslovnim sastancima, za nekakvu večeru. Opet ta moja igra s uzorcima, s teksturama. Puno su strože i jednostavnije linije, ali ima te neke detalje tipa kopčanja", otkrio je Zoran.

Uvijek svoj, dizajner koji uspješno spaja nespojivo, novom je kolekcijom još jednom dokazao da jesen i zima nisu vrijeme za depresiju. Zoranovi odjevni komadi zašarenit će svaki ormar, a svima koji ih odjenu, donijeti osmijeh na lice.

"To je ta moja kombinacija kariranih uzoraka, svih mogućih na sve moguce načine. Jako je nosiva, može ići na neke super varijante, gležnjače, čak i na nekakvu štiklu, kožnu jaknu. Tkanina je sto posto pamuk, ovo tu je rastezljivo jer cure ipak vole da im bude komotno, da se mogu u tome kretati. Opet se poigravam s nekakvim detaljma, recimo haljina koja ima klasičan ovratnik pa ima sportske detalje", izjavio je Zoran.

Više nego kreativni otac brenda "Bite my style" predlaže još jednu savršenu poslovno-dnevnu kombinaciju za nadolazeću jesen i zimu.

"Varijanta neke viskozne košulje s mašnom, to može poslužiti i kao nekakva marama. Zanimljiv ovratnik s detaljima na rukavima i opet u kombinaciji s vunenom tkaninom koja bi u klasičnoj formi bila za kaput. Meni je zanimljiva bila kao suknja jer je malo masivnija, glomaznija, pa mi je super u kontrastu s nečim nježnim gore, nježnom tkaninom", zaključio je Zoran.

Svoju novu kolekciju Zoran će predstaviti ove nedjelje na 86. izdanju Zlatne igle koja je, nakon pariške, najdugovječnija modna manifestacija u Europi.

"Prvi puta na Zlatnoj igli , premijerno i baš se veselim toj nedjelji, druženju, nekim novim kolegama, novoj energiji i nadam se da će se ljudima svidjeti što sam pripremio", priznao je Zoran.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony (Foto: Getty Images) Celebrity Dok svi pišu što radi njegova bivša, on se ni na što ne obazire i ne ispušta iz ruku mlađahnu ljepoticu koja ga je osvojila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene