Novi likovi

Zora Dubrovačka: Željka dodatno će uzburkati živote omiljenih vam likova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Večeras možete uživati u novom nastavku Zore dubrovačke. Jučer se u seriji pojavio novi ženski lik.

Riječ je o Željki koja će dodatno uzburkati živote omiljenih vam likova iz Zore dubrovačke. Lik Željke utjelovljuje mlada glumica Karmen Lovrić. 'Visoka, zgodna, manipulativna, nesretna....Zato što želi sve ono što nema, odrastala je bez oca i onda se to projicira na frajere u njezinom životu i to uvijek završi loše', kaže Ivana Horvat o svojoj novoj ulozi. Ines Bojanić opisala je i svoju ulogu: 'Grofica... ona je odmjerena, staložena, ona svoje osjećaje zapravo kako bih rekla..nije nagla, sve zapravo smisli i onda to servira'.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova romansa Srpski glumac ljubi kolegicu iz Hrvatske

Zavirite na set serije Zora dubrovačka!

Dok je Petar Ćiritović kao Martin 'opasan, moćan i beskrupulozan'. Sve ste ih već, vjerujemo, dobro upoznali, a jučer ste upoznali i jedan novi lik. Pa je red da je i predstavimo.

Njezino je ime Željka. Mlada je. Pomalo šutljiva. Voli život, a ponajviše zabavu. Utjelovljuje ju glumica Karmen Lovrić. Podsjetimo, radnja serije pomaknula se 5 godina unaprijed i vaši omiljeni likovi nalaze se u 1996., godini koju će, uz snažne emocije, uzbudljive zaplete, složene odnose i spletke, dodatno začiniti i Željka. Dobro je upamtite jer će vas ona, kao i vaša omiljena serija, ostaviti bez daha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene