Hrvatice ga obožavaju

Zelene oči kojima domaće gledateljice ne mogu odoljeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Momčilo Otašević, koji u Zori dubrovačkoj glumi liječnika Filipa, kandidat je za program 'Shooting Stars' festivala Berlinale 2014. Iako se u seriji pojavio tek prošlog tjedna, ovaj je glumac već postao miljenik ženske publike posebno zbog svojih zelenih očiju.

Momčilo Otašević brzo je osvojio gledateljice serije Zora dubrovačka. Mlad i naočit liječnik, u seriji se zbližava s Dešom koja je inače Đivina ljubavnica.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro kreće "Čista ljubav" Karizmatični Momčilo otkrio! Je li istinita najveća predrasuda o Crnogorcima?

'Deša je lijepa, mlada, dobra u svom poslu, odgovorna. E, sad tu njenu drugu stranu Filip ne zna, znam ja jer sam čitao tekst, al se pravim da ne znam. Al kad sazna tu drugu stranu i Dživa i sve te stvari on nekako pređe preko toga i zbog toga je veliki, po mom mišljenju', kaže mladi glumac koji uživa na setu, a najveća mu je boljka što se mora rano dizat jer voli dugo spavat.

>> Ljubav i strast pronalazi u zagrljaju drugoga

A u pozitivna energiju između svoje glumaca, Momčila i Jelene Perčin jako se osjeti. 'Baš mi je drago da se to vidi jer mi se stvarno trudimo da uradimo što bolje možemo. I eto, ja sam imao sreću da dobijem nju za partnericu da je ona još iz Dubrovnika rodom. Ja sam rođen 90-te, ja ne znam fakat ništa o tom periodu', iskren je mladi glumac koji se potpuno posvetio svojoj ulozi liječnika.

Pratite ga i večeras na Novoj TV u seriji 'Zora dubrovačka'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene