Završilo je snimanje najgledanije serije u Hrvatskoj.


Ekipa Zore dubrovačke,trenutačno najgledanije serije domaće produkcije, svoj je posao privela kraju. Jučer je na setu serije pala i posljednja klapa.

'Hvala na satima punim smijeha i topline'

Vezani članci Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) Miljenica publike otkrila koja joj je fotografija sa snimanja hit-serije "Na granici" najdraža Prijatelji (Foto: IMDB) Legendarni "Prijatelji" napunili 25 godina: Jeste li se i vi smijali avanturama slavne šestorke?

Na snimanju scene bili su glumci i produkcijska ekipa, a sam kraj proslavili su tortom i šampanjcem. Otkrili su nam kako su doživjeli kraj snimanja i po čemu će pamtiti Zoru dubrovačku. I ne zaboravite: iako je snimanje završeno, emitiranje nije, te vi i dalje možete pratiti uzbudljive zaplete.

Tortom su se zasladili omiljeni glumci serije Amar Bukvić, Ines Bojanić, Barbara Bilić, Boris Ler, Tamara Garbajs, Dragan Despot, Ana Kvrgić, Sandra Lončarić Tankosić i Jolanda Tudor.

U zadnjoj sceni igrali su Ines Bojanić i Amar Bukvić, nisu krili kako su im uloge Maris i Borisa prirasle srcu.

Ines Bojanić o svojim dojmovima sa snimanja serije Nove TV:

'Pamtit ću 'Zoru dubrovačku' po sjajnoj atmosferi koja je uvijek bila više nego pozitivna, po ljudima dobre volje, po Ivani Horvat, Barbari Bilić, Amaru Bukviću i Alenu Liveriću, po curama iz šminke i kostima i njihovoj predanosti poslu, Jeleni Veljači i sjajnim redateljima i cijeloj ekipi na setu. Hvala im svima na pozitivi i satima punim smijeha i topline. Rijetko se može naći takva ekipa'.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook