Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

InMagazin donosi priču o, zasad, najproblematičnijem ženskom liku naše serije 'Zora dubrovačka'. Riječ je o Magdaleninoj kćeri koja ne preza ni pred čim kako bi ostvarila svoje ciljeve. Kroz ovaj zanimljivi lik vodit će nas mlada i talentirana glumica Ivana Horvat.


Prgava, arogantna, zajedljiva i spremna na sve kako bi ostvarila svoje ciljeve. Tako bi se ukratko mogao opisati lik Jane Leko iz 'Zore dubrovačke'. Janu glumi 25-godišnja glumica Ivana Horvat. Često se događa da gledatelji glumce poistovjete s ulogom koju glume. Ivana se nada da u njezinu slučaju to ipak neće biti tako.

>> Deša preuzima odgovornost za krađu kako bi spasila Filipa!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zora dubrovačka': Magdalena primjećuje da se nešto događa između Maris i Borisa! Slika nije dostupna Kakvi frajeri! Pet ljepotana sa TV ekrana, koji je vaš miljenik?

'Nadam se da me neće mrzit, samo to se nadam. Da im neću bit iritantna jer mi je uloga takva, ono, negativna, malo problematična ', kaže Ivana.

Sudeći po dosadašnjim komentarima, o tome se ne bi trebala brinuti. Gledatelji su prepoznali njezin talent, a problematična im je Jana čak i simpatična.

'Jana je mlada djevojka koja samo traži svoje mjesto pod suncem. Gledajući majku koja je život provela služeći druge, zaklela se da će njezin život drugačije izgledati. Kada se tome pridoda odrastanje uz Juditu, bogatašku kćer jedinicu koju su svi držali kao kap vode na dlanu, pa čak i njezina majka Magadalena, jasnije je zašto se, u tim buntovnim mladenačkim godinama, u Jani javio revolt', što je još Ivana o Jani otkrila, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook