Je li srce još slobodno?

Zbog Supertalenta živi svoje snove: Glazbena karijera mu je u usponu, a otkriva i detalje ljubavnog statusa koji sve zanima

Mark Bagarić Mark Bagarić Dinko Bošnjak/PR 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić - 8 Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić +9 Mark Bagarić Galerija

Prije manje od godinu dana Mark Bagarić prodavao je i postavljao aluminjska vrata, a sad se pred njim otvaraju vrata poznatih glazbenih kuća. Zahvaljujući nastupu na Supertalentu, život ovog Hrvata anđeoskog glasa okrenuo se za 180 stupnjeva. Nakon uspješnog prvog, uskoro objavljuje i drugi singl.

Neopisivo - riječ je kojom bi Mark Bagarić najbolje opisao svoje iskustvo na Supertalentu. Njegova izvedba pjesme "Crazy Love" Briana McKnighta kojom je zaradio Jankov Zlatni gumb do sad je na Youtubeu pogledana više od milijun i šesto tisuća puta . S pozornice Supertalenta Mark je preko noći lansiran u zvjezdanu orbitu.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić - 1 Krenulo mu je! Mark Bagarić živi svoj san i otkriva je li se to promijenilo na ljubavnom planu: ''Bio sam iskren i otkrio da sam u životu upoznao puno djevojaka...''

''Preko noći mi se promijenio život jer pogotovo kad sam dobio Zlatni gumb sam dobio čestitke sa svih strana, susjedstvo, ekipa, cijeli kvart, rodbina, kao što sam rekao već nekoliko puta, meni samo što nije mobitel crknuo, 700-800 poruka na Instragramu... '', priča Marko Bagarić. 

Iako je u samo jednom danu primio preko sedam stotina poruka, zlatni Mark dokazao je da ga krasi i zlatni odgoj.

"Na sve poruke sam odgovorio. Čestitke ne znam: svaka čast, bravo, samo nastavi, meni je stvarno trebalo jedno 4- 5 sati da bi odgovorio, ali prvi put da sam tako nešto doživio. Meni je to u duši, dužnost velika da moram svakome odgovoriti. Čak da mi je i trebalo deset sati i da je pet tisuća poruka ja bi odgovorio na sve poruke'', rekao je. 

Marka zaustavljaju na ulici, u tramavaju, u dućanu... Svi se žele fotografirati ili razmijeniti koju riječ sa zvijezdom Supertalenta.

''Meni je bitno da su ljudi sretni kad se slikaju sa mnom ili ako žele potpis, i pogotovo kad im mogu pokloniti osmijeh'', kaže. 

Nisu izostale ni ljubavne ponude. Djevojke su doslovno poludjele za Hrvatom anđeoskog glasa koji govori čak šest svjetskih jezika.

''Naravno da sam tu i tamo izašao s nekom, ali još nije uspjelo, pa ako Bog da, vidjet ćemo. Ima ih dosta, ali ovako da sam upao u vezu, ne, ali ih ima dosta. Ima ih dosta'', kaže. 

Iako se za pet godina vidi u sretnom braku okružen dječicom, Mark je još uvijek u potrazi za svojom boljom polovicom.

"Žena me može osvojiti ako ima lijep karakter, lijepu dušu, ako je zgodna i mene prihvaća kao osobu koja jesam jer naravno da je svaka osoba posebna na svoj način'', kaže. 

Zahvaljujući sudjelovanju na Supertalnetu Marku su se širom otvorila vrata i ugledne glazbene kuće.

''Poslije showa Supertalenta sam došao u kontakt s jednom glazbenom kućom čiji je glavni direktor Branko Komljenović i on mi je dao priliku, rekao je, e Mark, pratio sam te, evo ti ugovor, idemo sad u napad."

"Tvoje ime ,moje je" - prvi je Markov singl koji osim domaćim, već uspješno plovi i inozemnim glazbenim eterom.

''Vrti se po svim radio stanicama, čak sam vidio i u Srbiji i Crnoj Gori na televiziji... Nakon uspješnog prvog singla, dolazi druga pjesma.  SDamo mogu reći da ova druga pjesma koju sam pripremio će biti, ajmo reći ljetna pjesma i neće biti kao prva pjesma, neću sad cijelu tajnu otkriti, tako pričekajte i ne propustite'', kaže. 

Zahvaljujući Supertalentu, Mark već živi svoje snove, a vi nikako nemojte propustiti priliku za ostvariti svoje.

Budite inspiracija i zasjajajte na najvećoj pozornici! Prijavite se na broj 060 808 801, na mail adresu supertalent@novatv.hr ili na web stranici Nove tv.

Postanite zvijezda i pokažite svoj Supertalent!

''Budite hrabri jer to je stvarno velika mogućnost, velika prilika, tako da. To vam može biti početak, početak vaše karijere u bilo kojem smislu. Ne propustite i idite u napad! Vaš zlatni Mark Bagarić!"

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene