Veliki uspjeh

VIDEO Zlatne sestre: 'U životu djelimo sve, osim dečke!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su zajedničkim snagama pregazile Europu, zlatne sestre Ana i Lucija Zaninović stigle su kući.

Ana i Lucija Zaninović postale su pravi splitski i hrvatski brend. S Europskog prvenstva u Azerbajdžanu u grad pod Marjanom vratile su se s dvije zlatne medalje i time došle do ujedno jubilarnog zajedničkog odličja.

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

'10 medalja, velikih medalja. Ispunjene smo, presretne, prezadovoljne i ja mislim da u ovom trenu nema sretnijih osoba od nas', otkrila je Lucija.

Sestre Zaninović na otvorenju novog Vip centra u staroj jezgri Splita

Ovo je bio prvi put u povijesti da su dvije sestre osvojile zlato na europskoj smotri, no za odmor nemaju vremena. Čekaju ih nova natjecanja te kroz smijeh kažu kako će predahnuti tek nakon Božića 2015.

'Ja se nadam da ćemo večeras nešto uspjet malo proslavit, a nema velikoga slavlja, sutra je sve ispočetka, novi treninzi, novi radni tjedan,' rekla je Ana.

U Azerbajdžanu im je, kažu, najviše falila mamina kuhinja. 'Smršavile smo i sad jedva čekamo nešto pošteno pojesti', smije se Ana.

A ni nakon toliko godina natjecanja, još se nisu naviknule gledati jedna drugu na borilištu. Priznaju da je to i dalje preteško zbog blizanačke povezanosti.

A tko je najemotivnije proživio njihov uspjeh, kakve su bile kao djevojčice te ostale zanimljive detalje iz života uspješnih sestara, pogledajte u prilogu InMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene