Tadašnji pobjednici

Zlatko Pejaković otkrio nam je što radio s legendarnom Abbom na Euroviziji 1974. godine!

Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 3 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 3 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 1 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 3 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 4 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 2 Mladen Grdović, Nina Donelli, Jasmin Stavros, Nives Celzijus, Zlatko Pejaković (FOTO: Mario Draušnik) +0 Jasmin Stavros, Mladen Grdović, Zlatko Pejaković (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Teško je izbrojiti sve hitove iz 50 godina duge karijere Zlatka Pejakovića. S obzirom na to da ni danas ne miruje, sada će tom popisu dodati još jedan. Zlatko se u razgovoru prisjetio i svojeg druženja s legendarnom Abbom, s kojom je na Eurosongu nastupio davne '74.

''Nema čega nema'' ili, bolje rečeno, nema čega nije bilo u čak pola stoljeća dugoj glazbenoj karijeri Zlatka Pejakovića. Da je Zlatko u top-formi i danas, pokazao je na snimanju novog videospota.

''Pjesma se zove 'Nema čega nema'. To je normalno kod nas, nema čega nema... Kad te pita 'Jel ima ovoga, onoga'... ma nema čega nema!'', govori Zlatko. 

Pogledaj i ovo Teya Dora - 1 studirala je pjevanje americi Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

Pejaković obećava hit koji će nas rasplesati ovog ljeta, a njegovu publiku čine svi naraštaji.

''Ima ih unuka, kćer, baka. Najvatrenije su ove starije, one su najvatrenije'', govori nam. 

Ovih se dana i Zlatko prisjeća svojeg nastupa na Euroviziji. Još dok je bio u grupi Korni, Zlatko je '74. predstavljao Jugoslaviju. Zanimljivo je da je odsjeo s tadašnjim pobjednicima, legendarnom Abbom.


''Mi smo zajedno s Abbom bili na istom katu, soba do sobe. Družili se, igrali nogomet po hodniku, onako kako se mi uopće znamo zabavljati'', prisjetio se. 

Nakon toga se odlučio za solo karijeru, a danas žali samo za jednom stvari.

''To je ponuda da budemo ispred Pink Floyda na 47 koncerata u SAD-u, ali nismo mogli jer smo imali zakazan šlager sezone'', objašnjava nam. 

Ovih se dana Pejaković priprema i za veliki glazbeni spektakl na Poljudu ''To je moja zemlja'', gdje će nastupiti neki od najvećih velikana domaće glazbene scene. Vidjet ćemo Terezu Kesoviju, Miroslava Škoru, Thompsona, Prljavo kazalište i druge.

''Ljude koji su učinili neke pjesme koje su nezaboravne, učinili neki period u svojem životu koji je nezaboravan, neće tamo biti baš svatko'', kaže. 

A kako ovaj sjedokosi mladić doživljava mlade kolege, glazbenike na kojima svijet ostaje?

''To je samo njihovo vrijeme, to je taj sistem koji oni njeguju, mi smo njegovali neki drugi sistem, neki drugi način. Isto tako su se oni stariji na nas osvrtali kao što se mi osvrćemo na one mlađe. Ja to ne bih tako, ja se još uvijek osjećam mlad'', kaže. 

Čini se da ćemo ovog mladića još dugo, dugo slušati na koncertima jer njemu odlazak u mirovinu ne pada na pamet.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Getty Images) +6 Zahia Dehar (Foto: Getty Images) Celebrity Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene