Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prezabavan dvojac oduševio je gledatelje.


Da su u stanju svoje goste natjerati čak i da laju Minea i Petko dokazali su u ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom". Naime, simpatičan voditeljski dvojac pripremio je poseban izazov za svoje goste pjevače - Zlatka Pejakovića i Jasnu Zlokić.

Vezani članci Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Potraga za novim Supertalentom se nastavlja: Tko je Maji razmazao šminku, a tko joj je vratio osmijeh na lice? Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom

Jedan drugome morali su dočarati zadanu životinju na način da su se glasali baš kao što se glasa ta životinja. Bilo je tu svega, od zavijanja, preko laveža do roktanja! 

"Jel mi ide dobro?", upitala je Jasna Zlokić nakon što je roktanjem pokušala dočarati svinju. Kako je to sve zvučalo pogledajte u prilogu IN magazina. Zabava je zagarantirana!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.