Gangster te voli

VIDEO Savjeti za zavođenje od najpoznatijeg Gangstera!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Životni poziv Nedjeljka Babića, poznatijeg pod nadimkom Gangster, mladoj je zagrebačkoj ekipi bio inspiracija za dokumentarni film 'Gangster te voli'. Bračni je posrednik dao savjete o tome kako se ponašati na prvom spoju.

Otkad postoji Gangster i njegov ljubavni biznis, statistike kažu kako se broj neženja smanjio. Za profesiju ljubavnog posrednika Nedjeljko Babić odlučio se još prije 30 godina, a osim toga što hara imotskim područjem, već nekoliko dana je u Zagrebu gdje, promovirajući dokumentarni film o svojem liku i djelu, dijeli savjete solo igračima, ali i onima u paru.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

'Imamo problem jer Vanja nikad ne zatvori pastu za zube', šali se Babić.

'Svaki put kad vas uhvati želja da udajom, isprobajte vjenčanicu i odmah ju suzbijte!'

Ovo je tek šala jer producentica Vanja i redatelj Nebojša junaka svojeg filma 'Gangster te voli' već godinama poznaju i prate. Oduševljeni njegovim radom, nisu mnogo razmišljali kada su odlučili snimiti film o njemu.

'Mi smo se svima predstavljali kao da snimamo film, ali mjesec dana nakon što je izašao, nazvala nas je gospođa od koje smo iznajmljivali stan i priznala kako je mislila da smo 'ridikuli' koji se samo žele družiti s Nedjeljkom, a kao opravdanje navode da snimaju film', rekao je redatelj Nebojša.

Nakon desetak inozemnih televizijskih kuća koje su ga otkupile, 30-ak festivala i brojnih nagrada, red je došao i na kino dvorane koje se pune. Prvi je pod Gangsterovim šarmom pao Split, zatim Zagreb, a na redu su i ostali hrvatski gradovi.

'Treba malo i slagati jer dolaze mi dečki - 'Gospodine, bavim se poljoprivredom, imam 4,5, krava.' Ne spominji riječ poljoprivreda jer tako nećeš dobiti nijednu djevojku. Kaži bavim se seoskim turizmom, iznajmljujem apartmane,' Nedjeljko objašnjava svoj način rada.

Ako se nađe koja duša, i još je slobodna, moraš prikriti svoje mane. Bilo je nekih koji vole popiti pa kad mu djevojka stavi rakiju na stol, on stalno navaljuje na rakiju. Kada je djevojka otišla, stavio sam rakiju pred sebe', nastavlja Nedjeljko.

A ostale korisne savjete o ponašanju na prvome spoju, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene