Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zijah Sokolović je glumac kojeg podjednako vole svugdje na Balkanu. Još jednom je došao u Zagreb kako bi nasmijao Zagrepčane kabareom 'Međuigre'. I uspio je!


Prije predstave je otkrio mnoge tajne ekipi inMagazina.  Tajnu uspješnog života, tajnu dobrog braka te zašto se uporno razbacujemo pastom za zube.

>> 'Naivno vjerujemo da naša djeca neće biti u našim problemima'

Vezani članci Zijah Sokolović Pogledajte kako je poznati glumac s balkona čestitao Svjetski dan kazališta: "Ja bih još, ali moram u izolaciju" Robbie Williams Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Sad nije vrijeme, sad nije vrijeme, sad nije vrijeme, e sad je kasno. Koliko nam se puta svima to dogodilo? Vjerujemo kako je odgovor - mnogo. Zijah Sokolović odabrao je govoriti upravo o takvim stvarima, odnosno o nizu sitnica koje nam se događaju, a koje ne razumijemo.

'Možemo reći da je mala stvar kad ostaviš telefon kod kuće i osjetiš se izgubljeno i usamljeno i ta panika kojom se vraćaš po telefon, tako se nikada nisi vraćao ni prema ženi ni prema djeci', kaže Zijah. Što je još rekao pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook