Mame znaju što je najbolje za njihove sinove. Zato je Elvis Vaupotić svoju mamu Elanoris uključio u potragu za onom pravom.


Nova TV donosi jedan od najpopularnijih showova ''Ženim sina?'', koji se prikazuje u više od 16 zemalja svijeta. Svoga sina odlučila je oženiti i Elanoris Vaupotić.

23-godišnji animator za djecu Elvis Vaupotić spreman je naći svoju bolju polovicu. A u tome će mu pomoći majka Elanoris. Mamino mišljenje sigurno će rado prihvatiti jer kod ovog dvojca svađe nema. ''Dosta dobro uigran tim. Imamo puno toga zajedničkog, ali se lijepo slažemo i znamo si bit dobra potpora'', kazao je Elvis Vaupotić za IN Magazin. Najčešći savjet koji Elanoris daje sinu jest taj da bude sretan i svoj. A to će ga voditi pri izboru djevojke. Mama i sin dijele i mišljenje - kakva ona mora biti. ''Vrckaste, vesele, pozitivne onako, avanturistički'', kazao je Elvis Vaupotić.''Samo da je pozitivna, da je iskrena. Da mu je potpora u svemu. Da bude uz njega kad mu je to potrebno. Naravno i on uz nju'', dodala je Elanoris.

Elvis i Elanoris Vaupotić (Foto: PR)

Iako je uvriježeno mišljenje da se svekrve i snahe ne slažu, skrivenih trikova ovdje nema.
''Kod mene nema negative, kod mene sve ide razgovorom. Znači najprije razgovor, a ne volim se ni petljati toliko. U biti to je njihov život i oni dvoje najbolje će znat riješit svoju situaciju'', kazala je Elanoris.

Elanoris i Elvis Vaupotić (Foto: IN Magazin)

A mama kaže snaha ne bi trebala imati sljedeće karakteristike. ''Da je sebična, da je nedodirljiva, da je neiskrena, da zanovjeta stalno'', kazala je Elanoris.
Elvis je kaže veliki romantičar, a njegov je glavni adut šarm.  ''Tako je bar dosad bilo. Vjerujem da i ženske padaju na to'', kazala je Elvis. Dobro za izgled imam to što imam. To sve ovisi o drugoj strani'', dodao je Elvis.

Elvis se nada da će u showu naći djevojku svojih snova, a mama da će oženiti sina.
Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom ili ako ste ona koja je željna ljubavi i spremna na sve predbračne izazove, a već vam je netko od kandidata zapeo za oko, prijavite se na broj 060 801 802 ili na mail adresu zenimsina@novatv.hr.

Ženim sina (Foto:PR)