Nemojte biti crna statistika

Bebek otkriva kako podgrijava ljubav sa svojom Ružicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada ste svojem partneru ili partnerici posljednji put dali kompliment? Ljubav je svakodnevni rad, znaju to i naši celebrityji.

Kad ste svojem partneru ili svojoj partnerici posljednji put dali kompliment? Razmislite o tome uzimate li svojeg partnera zdravo za gotovo. Nemojte dopustiti da postanete dio crne statistike, prema kojoj svaki treći brak završi prekidom.

Pogledaj i ovo showbuzz "Volim je pratiti" Bebek i Ružica uživaju na "Pahuljici": "Radimo to s užitkom"

Formulu uspješnog braka zasigurno zna Željko Bebek. Veliku ljubav Bebek je otkrio sa svojom Ružicom. Danas su u braku te uživaju u svojoj djeci. Ipak, kaže Bebek, ljubav treba podgrijavati. 'Ljubav svakodnevno treba podgrijavati, treba se truditi da prema voljenoj osobi svaki dan učiniš nešto zbog čega te zavoljela', kazao je glazbenik.

Ima Bebek i poneke savjete za jači spol. 'Svakako neki cvijetak u dobroj prilici ili iznenadna čaša vina, pamtiti sve one datume koji su postali važni dok je bila sam bliska osoba prije nego što ste ušli u brak', dodaje. Što su o sretnim brakovima otkrili još neki celebrityji, ali i što kažu stručnjaci, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene