Željko Bebek živi svoj san sa svojom obitelji. Gdje će provesti ljeto, i gdje čuva intimne fotografije - nema što nam nije otkrio!


Željko Bebek kaže da živi svoj san. Gdje će se i kako odmarati ovog ljeta? Zašto je odlučio živjeti odvojen od svijeta te što se krije u njegovu telefonu i računalu, otkrio je za IN magazin. Što sa Bijelim dugmetom što kroz samostalnu karijeru Željko Bebek je godinama harao po cijeloj regiji.

Život mu se sastojao od pjevanja, tulumarenja i ne prospavanih noći. No danas sa suprugom Ružicom i dvoje djece živi miran život. Najveće im veselje donose ljetni dani koje provode na brodu. Kada obitelj Bebek plovi to znači da su potpuno odvojeni od svijeta i prepušteni samo prirodi i jedni drugima.

'Potpuno odvojeni od svijeta od mobilnog telefona od laptopa od televizije, tad smo zajedno zaista svi četvero vezani za prirodu. Sve što čujemo to su cvrčci i more, vjetar ako ga ima. Ja se ustajem u 5 ujutro, umjesto tuširanja u kupatilu, kupam se u moru - nakon tog kupanja budim Ružicu i djecu', priča Bebek.

Priznaje da jako voli fotografirati, jer kaže, uvijek je dobro zabilježiti svaki dragi trenutak. Tako da se u njegovom mobitelu može pronaći mnogo toga, ali ne i intimnih trenutaka supruge Ružice i njega jer to strogo - za svaki slučaj - čuva na laptopu. Što je još otkrio Bebek, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.