'Nitko mi takvo nešto nije nikada priredio', rekla je u još uvijek u nevjerici pjevačica Viktorija Kulišić Đenka, kojoj se ostvarila dugogodišnja želja kad je zapjevala sa svojim uzorom, Željkom Bebekom.


Iznenađenje se ovog tjedna dogodilo u Osijeku. Ekipa inMagazina odlučila je ispuniti želju legendarnoj pjevačici tamburaške glazbe, Viktoriji Kulišić.

>> Žera obožavateljici pomogao skuhati ručak

Iako rijetki znaju kako izgleda, njena pjesma Đenka je plakala, dala joj je doživotni nadimak. Đenki je životna želja bila zapjevati s njenim uzorom, Željkom Bebekom, zato je njena prijateljica Đurđica odlučila u pomoć pozvati Dalibora Petka i njegovu ekipu. Iznenađenu pjevačicu najprije su dočekali ispred jednog restorana pod izlikom da je ona milijunta gošća.

No pravo iznenađenje dogodilo se kad se najmanje nadala. Dok su tamburaši svirali Bebekov hit 'Žuta ruža', poznati pjevač prišuljao se i Viktoriji priredio dan za pamćenje. Više pogledajte u videu, a ako i vi želite nekog iznenaditi s nekom poznatom osobom, pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.

Vezani članci Slika nije dostupna Konačno priznala: Lana Klingor Mihić otkrila zašto se prestala baviti glazbom! Slika nije dostupna Mediji su je tada razapeli, prošla je golgotu: Lana Klingor Mihić progovorila o teškom životnom periodu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook