Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, s više od četiri desetljeća dugom i bogatom karijerom, održao je nezaboravan koncert na otvorenju ljetne sezone primoštenskog kluba.


Oko 3 tisuće obožavatelja slilo se u primoštensku diskoteku kako bi uživali u trosatnom spektaklu Zdravka Čolića.

Vezani članci Slika nije dostupna Dino Merlin krenuo na put oko svijeta iz Aurore Slika nije dostupna Dino Merlin za vrhunac sezone u Aurori!

'Stvarno nisam dugo bio u ovom dijelu Dalmacije, a i zašto ne, da malo promijenimo. To je inače praksa u svijetu. Svi se jako lijepo večeras osjećamo tako da se jako radujem što smo napravili ovakvu svirku večeras', kaže Čolić.

>> Vraća se miljenik ženske publike - Ovako je izgledao '73. godine!

Veliki ljubimac žena, istinski umjetnik koji, osim izvrsnog glasa i jedinstvene povezanosti s publikom, bez problema puni dvorane diljem Europe, priredio je koncert za pamćenje. Nakon koncerata planira na kvalitetan odmor. Sa suprugom Sandrom, koju je upoznao '89. u Brelima i kćerima Unom i Larom tradicionalno ljetuje na našoj obali.

Spektakularnim koncertom u Primoštenu Čola je još jednom pokazao zašto je već 40 godina, otkako je pobijedio u Opatiji i osigurao nastup na Euroviziji, jedna od najvećih glazbenih zvijezda u čitavoj regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook