Šarmantan i zgodan

Veliki ljubimac žena priredio je koncert za pamćenje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, s više od četiri desetljeća dugom i bogatom karijerom, održao je nezaboravan koncert na otvorenju ljetne sezone primoštenskog kluba.

Oko 3 tisuće obožavatelja slilo se u primoštensku diskoteku kako bi uživali u trosatnom spektaklu Zdravka Čolića.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

'Stvarno nisam dugo bio u ovom dijelu Dalmacije, a i zašto ne, da malo promijenimo. To je inače praksa u svijetu. Svi se jako lijepo večeras osjećamo tako da se jako radujem što smo napravili ovakvu svirku večeras', kaže Čolić.

>> Vraća se miljenik ženske publike - Ovako je izgledao '73. godine!

Veliki ljubimac žena, istinski umjetnik koji, osim izvrsnog glasa i jedinstvene povezanosti s publikom, bez problema puni dvorane diljem Europe, priredio je koncert za pamćenje. Nakon koncerata planira na kvalitetan odmor. Sa suprugom Sandrom, koju je upoznao '89. u Brelima i kćerima Unom i Larom tradicionalno ljetuje na našoj obali.

Spektakularnim koncertom u Primoštenu Čola je još jednom pokazao zašto je već 40 godina, otkako je pobijedio u Opatiji i osigurao nastup na Euroviziji, jedna od najvećih glazbenih zvijezda u čitavoj regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene