Stiže u Varaždin

Najveći šarmer ovih prostora otkrio nam je kakav tip žene voli, a odgovor bi vas mogao iznenaditi

Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić (FOTO: Aleksandar Kerekeš Keky) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Nakon deset godina Zdravko Čolić ponovno će zapjevati u Areni Varaždin, i to već idućeg tjedna. Varaždincima priprema pravi koncertni spektakl, a našoj Juliji Bačić Barać otkrio je zašto je posebno vezan za kontinentalnu Hrvatsku, koja su mu omiljena zagorska jela te koji je njegov idealni tip žene.

''Nije čovjek svaki dan raspoložen za pjevanje, ali kad se popneš na binu i kad te podrži taj neki val, onda se, naravno, malo vratiš i postane ti mnogo bolje nego što ti je bilo prije toga'', i tako već više od 50 godina s tim istim osjećajem Zdravko Čolić izlazi na pozornicu.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

''Ti se već na stepenicama pretvaraš u drugog čovjeka jer ti si jedan čovjek u garderobi gdje ćaskaš s ljudima, a čim se popneš uz te stepenice, dođeš na pozornicu, pretvaraš se u nekog cirkusanta, izvođača, umjetnika'', govori Zdravko. 

Cirkusant, izvođač, umjetnik - kako god sebe nazvao, Čola je jedinstvena glazbena pojava na ovim prostorima. Zato će ga i nakon 10 godina od posljednjeg koncerta u Areni Varaždin, na istom mjestu 26. listopada dočekati puna dvorana. A on je posebno vezan uz Varaždin, ali i Čakovec.

''Volim Čakovec jer sam tu nekad radio za čuvenu Liru, koja je bila koncertna agencija s kojom smo radili dvije jugoslavenske turneje'', prisjeća se. 

Naš barokni grad jedini je koji je Čolić ove godine posjetio u sklopu turneje "Ono malo sreće", a za njega je sreća:

''Radovanje malim stvarima, one najljepše i najjednostavnije stvari koje čovjek želi, to je prije svega zdravlje, bogatstvo prijatelja i posao koji voliš'', smatra. 

Posao koji voli uspješno radi gotovo cijeli život, ali da Čoline dvije kćeri krenu tatinim stopama, ipak ne bi volio.

''To je za žensku djecu vrlo težak posao, mnogo teži za muškarce nego za žene'', kaže. 

One koje su u tome uspjele, smatra, prava su rijetkost.

''Malo je žena koje su se mogle s tim izboriti, ja nekad kažem u šali da su jedino Tereza Kesovija na našim prostorima, Neda Ukraden i Lepa Brena uspjele svojim adrenalinom, svojom ličnošću i energijom svladati sve oko sebe'', njegovo je mišljenje. 

Kad smo već kod žena, njegov je idealni tip:

''Ja imam onaj bosanski tip žene da je onako malo pozamašna. Naravno, to je figurativno, taj malo bosanski, malo turski izgled te punoće'', otkrio je. 

Možda ima svoj tip, ali ovaj miljenik žena u punom smislu riječi, ljepotu vidi u svakoj.

''Svaka žena nosi svoju ljepotu neka ima lijepe oči pa joj drže cijelo tijelo, neka ima osmijeh, neka ima pamet, obrazovanje'', priča pjevač. 

Kad nakon koncerata poželi mir, pronalazi ga u prirodi, dugim šetnjama, gledajući vesterne, ali i slušajući glazbu.

''Volim i Gibonnija i Valjak, volio sam i pokojnog Dragojevića, volim i Terezu, a i ove koji su novi. Žao mi je što nemamo jednog Dinu Dvornika, takvog muzičara s tim suvremenim pristupom, a opet s klasičnom zrelošću, takvih je malo'', kaže Čola. 

Malo je i ovakvih kao što je Čolić, pravi frajer i sa 68 godina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Milan Popović uzvratio udarac: "Cijeli incident je insceniran, a policiju je zvala škola zbog ponašanja Igora Kojića!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene