Neumoran je!

Čola nam je otkrio tajnu zbog koje je i na pragu 70. veći frajer od mnogih upola mlađih

Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Davor Garić i Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić pjeva (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zdravko Čolić, koncert (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pred tisućama svojih obožavatelja u Varaždinu je proteklog vikenda zapjevao miljenik žena Zdravko Čolić. Neumorno je tri sata nizao hitove iz svoje dugogodišnje karijere.

Tri sata Čolićevih hitova nisu bila dovoljna za hordu njegovih obožavatelja u varaždinskoj Areni. Pjevale su se nove pjesme, ali i nezaboravni Čolini evergreeni s početka karijere.

''Prelijepo je vidjeti kad je koncert rasprodan. Velika zahvalnost publici i ljudima koji dolaze i prate moj rad duže od 40 godina'', kaže Čola. 

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Zdravko danas ima 68 godina, a veći je frajer od upola mlađih od sebe. U čemu je tajna?

''Pa, ne znam, svatko živi život svoj, teško je o tome govoriti. Ja sam inače hedonist, volim sjesti, popiti, podružiti se, ali onda se malo i upristojim kad treba, vodim računa o sebi, ali sve je u Božjim rukama'', objašnjava. 

Danas slovi kao jedan od najšarmantnijih glazbenika, a lista njegovih pjesama koje obožavaju naraštaji je podugačka. No Čoli nije bilo u planu postati pjevač.

''Ovo čime se bavim dosta je šarmantno i lijepo je kad se ljudi bave nečim što vole. Ja sam završio ekonomski fakultet, ali kad sam počeo, u onim svojim ranim godinama, svirati i pjevati, nisam očekivao da će mi to biti profesija. To se kasnije uvuče kroz festivale, neke nagrade, pa neka mala profesionalnost, pa poluprofesionalnost krene u profesiju i prođe 50 godina. I ode sve svojim putem'', objašnjava. 

Svojim putem u njegov je život ušla i jedna posebna Hrvatica. Suprugom Aleksandrom oženio se 2001., no ona javnost i kamere izbjagava u širokom luku.

''Nemamo običaj izlaziti, slikati se za naslovnice, biti u kuloarima, izlaziti tamo gdje se previše slika'', priča nam Čolić, koji je suprugu upoznao u Brelima. 

''Supruga je inače iz Osijeka. U Brelima smo se upoznali i onda kasnije mic po mic došlo je do nekakvog druženja, pa veze. Dugo smo bili zajedno prije braka i bilo je ''Ili nema ništa ili se ženi!'', prisjeća se. 

Nekadašnjem seks-simbolu obožavateljice ni danas ne mogu odoljeti, no život pod svjetlima reflektora svojim kćerima Uni i Lari nikad nije priželjkivao.

''Lijepo je ispratiti talent ako ga netko ima. Kad me pitaju za ove moje djevojčice, hoće li one pjevati, sve je to u Božjim rukama. Muzikalne su, ali ne bih volio da se bave ovim jer nije ovo lak posao, treba se snaći u toj džungli, među svim tim ljudima, pogotovo za žene, to je malo teže'', priča Čolić

Zdravko za Novu godinu pjeva u Budvi, ima koncert 9. 11. u Zenici, nekoliko koncerata u beogradskoj areni - zasad otvara treći koncert pa će vidjeti što će biti. 

Na pragu sedamdesete, Čolić je na sceni zaigraniji i vokalno uvjerljiviji nego ikad, pa nema sumnje da ćemo ovog miljenika publike gledati i slušati još dugo, dugo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Sergio Ramos i Lucas Vasquez (Foto: Instagram) Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +3 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Modrićev suigrač objavio fotku na kojoj poziraju u minijaturnim gaćicama, Kovačić im poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene