Zdenka Kovačiček nedavno je postala baka malenog Maksa Domagoja. Iako je blizu osamdesete, kaže, uopće se ne osjeća kao baka. Ispričala nam je kakav joj je ljubavni status te objasnila peru li dive suđe i podove. Zdenka je pokazala da je i dalje u formi pa je s Davorom Garićem zaplesala strastveni tango.

Galerija Zdenka Kovačiček - 2 Zdenka Kovačiček - 1 Zdenka Kovačiček - 3 +17 Zdenka Kovačiček - 4

Zdenka Kovačićek objavila je novi album "Konstatacija jedne mačke", a za IN magazin je otkrila što je ta mačka konstatirala.

Vezani članci Tereza Kesovija Tereza, Radojka i Zdenka o trenutcima koji su im obilježili karijere: ''Važno je doći na scenu i biti siguran, superioran!'' Zdenka Kovačiček i Davor Gobac - 1 Davor Gobac i Zdenka Kovačiček u duetu: Snimili pjesmu i otkrili detalje dugogodišnjeg prijateljstva

"Mačka je konstatirala da se mora prilagodit vremenu, trendovima i izgleda da je mačka bila u pravu jer je moj album fantastično prihvaćen od kritike. Bio je proglašen najprodavanijim i najmodernijim, jako sam zbog toga sretna jer upravo tih kritičara sam se najviše bojala", priznala je Zdenka.

Zdenka se može pohvaliti i nagradom Porina za životno djelo.

"Naravno da mi to znači. Na kraju krajeva ja sam počela s 13. godina. Možda sam počela prije od svih kolega 1957. godine, a televizija je počela 1956. godine. Uvijek sam birala neke ritmične stvari koje dižu publiku na noge, uvijek sam sudjelovala u tome.Voljela sam plesati i imala sam svoje emisije u kojima sam plesala", izjavila je Zdenka.

A kakva je danas kad je ples u pitanju?

"Koliko mogu, još uvijek se držim nekako", našalila se pjevačica.

Jednom je prilikom rekla da joj tu i tamo neki udvarač pošalje poruku na koje rado odgovara.

"Zar ste mi to povjerovali? Zapravo, ja više ne šaljem te znakove udvaračima pa onda se valjda nitko ni ne sjeti da pošalje poruku. Ali nikad se zna, ja sam spremna", izjavila je Zdenka.

Zdenka je oduvijek bila otvorena pa je jednom priznala i kako joj nije bilo neugodno kada bi ju u 6 ujutro pronašli za nekim šankom u klubu.

"Uz dobro društvu, recimo u Saloonu nekad ili Kulušiću, bilo je i duže", otkrila je.

Damama se godine otkrivaju, ali Zdenka je proslavila 77. rođendan, ali nju godinu ne straše.

"Strašno brzo dođu i prođu i kada vidiš tu brojku, jednostavno ne vjeruješ jer ja se tako ni ne osjećam. I žao mi je što to tako brzo prođe jer sve ono što bih htjela realizirati, moramo biti svjesni toga da se nikad ne zna koliko nam je još ostalo", zaključila je Zdenka.

Priznala je i kako ne voli da ju se naziva glazbenom divom.

"Dive su ipak, to je jedna druga relacija. Mi smo mala zemlja i diva je drugi termin za velike svjetske zvijezde. Mi nismo svjetske zvijezde, prvo ne zarađujemo kao one, drugo puno se više moramo truditi jer je velika konkurencija, a mala potražnja", objasnila je Zdenka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Brena objavila fotke bez fotošopa i filtera pa izazvala lavinu reakcija: "Ne sjećam se da sam vidjela ženu da tako izgleda" Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 +27 Mirjana Antonović i Lepa Brena

U "Supertalentu" je doživio svašta pa i odbio dirati gigantske grudi, no ovo je trenutak koji Janko Popović Volarić ipak najviše pamti Janko Popović Volarić (Foto: Pixsell) Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) +19 Janko Popović Volarić - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju