I dalje u formi

Zdenka Kovačiček postala baka u 77. godini i zaplesala tango: "Kad vidiš tu brojku, jednostavno ne vjeruješ, jer ja se tako ne osjećam!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Kovačiček - 2 Zdenka Kovačiček - 1 Zdenka Kovačiček - 3 Zdenka Kovačiček - 4 Zdenka Kovačiček Zdenka Kovačiček Davor Gobac i Zdenka Kovačiček Davor Gobac i Zdenka Kovačiček Zdenka Kovačiček i Davor Gobac - 2 Zdenka Kovačiček i Davor Gobac - 1 +4 Zdenka Kovačiček - 1 Galerija

Zdenka Kovačiček nedavno je postala baka malenog Maksa Domagoja. Iako je blizu osamdesete, kaže, uopće se ne osjeća kao baka. Ispričala nam je kakav joj je ljubavni status te objasnila peru li dive suđe i podove. Zdenka je pokazala da je i dalje u formi pa je s Davorom Garićem zaplesala strastveni tango.

Zdenka Kovačićek objavila je novi album "Konstatacija jedne mačke", a za IN magazin je otkrila što je ta mačka konstatirala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Mačka je konstatirala da se mora prilagodit vremenu, trendovima i izgleda da je mačka bila u pravu jer je moj album fantastično prihvaćen od kritike. Bio je proglašen najprodavanijim i najmodernijim, jako sam zbog toga sretna jer upravo tih kritičara sam se najviše bojala", priznala je Zdenka.

Zdenka se može pohvaliti i nagradom Porina za životno djelo.

"Naravno da mi to znači. Na kraju krajeva ja sam počela s 13. godina. Možda sam počela prije od svih kolega 1957. godine, a televizija je počela 1956. godine. Uvijek sam birala neke ritmične stvari koje dižu publiku na noge, uvijek sam sudjelovala u tome.Voljela sam plesati i imala sam svoje emisije u kojima sam plesala", izjavila je Zdenka.

A kakva je danas kad je ples u pitanju?

"Koliko mogu, još uvijek se držim nekako", našalila se pjevačica.

Jednom je prilikom rekla da joj tu i tamo neki udvarač pošalje poruku na koje rado odgovara.

"Zar ste mi to povjerovali? Zapravo, ja više ne šaljem te znakove udvaračima pa onda se valjda nitko ni ne sjeti da pošalje poruku. Ali nikad se zna, ja sam spremna", izjavila je Zdenka.

Zdenka je oduvijek bila otvorena pa je jednom priznala i kako joj nije bilo neugodno kada bi ju u 6 ujutro pronašli za nekim šankom u klubu.

"Uz dobro društvu, recimo u Saloonu nekad ili Kulušiću, bilo je i duže", otkrila je.

Damama se godine otkrivaju, ali Zdenka je proslavila 77. rođendan, ali nju godinu ne straše.

"Strašno brzo dođu i prođu i kada vidiš tu brojku, jednostavno ne vjeruješ jer ja se tako ni ne osjećam. I žao mi je što to tako brzo prođe jer sve ono što bih htjela realizirati, moramo biti svjesni toga da se nikad ne zna koliko nam je još ostalo", zaključila je Zdenka.

Priznala je i kako ne voli da ju se naziva glazbenom divom.

"Dive su ipak, to je jedna druga relacija. Mi smo mala zemlja i diva je drugi termin za velike svjetske zvijezde. Mi nismo svjetske zvijezde, prvo ne zarađujemo kao one, drugo puno se više moramo truditi jer je velika konkurencija, a mala potražnja", objasnila je Zdenka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) +6 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity U "Supertalentu" je doživio svašta pa i odbio dirati gigantske grudi, no ovo je trenutak koji Janko Popović Volarić ipak najviše pamti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene