Pala zadnja klapa

'Među nama se stvorila jedna nevjerojatna energija!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon rekordnih brojki gledatelja koji su iz tjedna u tjedan pratili avanture Oštrovčana, ekipa dramske serije 'Kud puklo da puklo' nakratko će se od njih oprostiti. Ovog vikenda pala je zadnja klapa prve sezone najuspješnije serije u prošloj godini, a glumci su se s mnoštvom emocija oprostili od svojih najdražih likova. Za inMagazin otkrili su čime će se sada baviti, kakve glumačke pothvate spremaju i kako uživaju u prvim slobodnim trenucima.

Pala je zadnja klapa hit serije Nove TV. Najgledanija dramska serija 2014. godine 'Kud puklo da puklo', uz to što je osvojila milijune gledatelja i ostvarila rekorde gledanosti, odličnu je glumačku ekipu povezala u veliku obitelj.

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

'Meni je bilo prekrasno, bio mi je gušt i imala sam prekrasne kolege s kojima sam igrala tako da mi je godina dana proletila. Baš smo se sjetili kako smo radili pilot epizodu u trećem mjesecu prošle godine, kako je odjednom to prošlo. Prošla je godina a da nismo skužili', otkrila je Mirna Medaković koja u seriji tumači lik doktorice Katarine.

Makedonka koja je osvojila srce domaćeg zavodnika!

Svećenik Mirko, odnosno glumac Ivan Herceg, otkrio je kako je ovo za njega bio odličan projekt. 'Mogu reći da je u organizacijskom smislu ovo za mene bio jedan od najboljih projekata do sad'.

Urnebesne scene posljednjih su se desetak mjeseci odvijale ne samo pred kamerama, već i iza njih. 'Svaki dan na setu su bila iznenađenja, imamo gomilu anegdota, ali ono što je najdivnije je to da se stvorila među nama jedna nevjerojatna energija', poručila je još jedna zvijezda serije, srbijanska glumica Tijana Pečenčić. S njom se slaže i Jagoda Kumrić koja je sretna što je bila dio tako dobre ekipe.

Nakon mjeseci predanog i napornog rada, naši su glumci zaslužili predah, a svatko će na svoj način puniti baterije. Dok se jedni vraćaju kazališnim daskama, Akademiji i studentskim obvezama, drugi ne znaju što napraviti sa slobodnim vremenom.

Ecija Ojdanić konačno će se malo posvetiti svojim najmilijima. 'Veselim se da ću se malo posvetiti sebi, obitelji i rasterećeno ići igrati predstave navečer bez onoga da znam da se dižem u pet ujutro, jer kazališni život se odvija navečer, a život na snimanju jako rano ujutro i onda je to u koliziji'.m nI dok glumci uživaju u kratkom predahu, gledatelji će nove nastavke popularne hit serije pratiti na Novoj TV i to svakodnevno od ponedjeljka do četvrtka, a od ovog tjedna omiljene Oštrovčane ćemo gledati i nedjeljom.

Cijelu priču o popularnim Oštrovčanima pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene