Opet su se spojili!

Mišo Kovač u tajnosti je više od dva mjeseca stvarao ovu priču: "Odlučio sam da dođem gradu koji me je stvorio!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 Mišo Kovač na Poljudu - 1 +0 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Galerija

Dovoljno je reći - Mišo Kovač i nogometni klub Hajduk ponovno su se spojili. Ekipa In magazina imala je ekskluzivno pravo zaviriti na snimanje videospota za pjesmu "Ja ne mogu drugo nego da ga volim". Kako se u ovu priču uklopio Saša Antić iz TBF-a te kako obradu pjesme komentira legendarni Mišo Kovač, istražio je Hrvoje Krolo.

"Ta je pjesma nastala 1975. godine na Splitskom festivalu, a ja sam bio malenkost koja ju je otpjevala. Odlučio sam da dođem gradu koji je stvorio Mišu Kovača", otkrio je legendarni pjevač.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač njegov zaštitni znak Pogledajte kako je Mišo Kovač izgledao bez brkova! Iste godine kada ih je pustio, procvjetala mu je i karijera

Ljubav koja se ne može opisati riječima između Hajduka, Miše Kovača i Splita dočarana je u obradi legendarnog hita "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim", koju je zajedno sa Sašom Antićem poklonio Hajduku, novog naziva "Ja ne mogu drugo nego da ga volim".

Idejna začetnica spoja Hajduka, Miše Kovača i Saše Antića je Marinka Akrap, koja je jednostavno željela da glazba i sport ponovno budu jedno. Realizacija ovog projekta trajala je više od dva mjeseca.

"Svjedoci smo da ne živimo baš u najljepšim vremenima. Umjesto da kukamo, da budemo negativni, mi smo odlučili biti pozitivni i dati malo nekakve nade, zajedništva, svega što imam osjećaj da nam sada jako fali. A sport i glazba mislim da daju najljepšu emociju. Još kada nam se dogodi jedna ljubav koja traje godinama, a to su Mišo i Hajduk, u godini u kojoj Hajduk slavi 110 godina Mišo je proslavio 80. rođendan, pa mislim da imamo dovoljno razloga da to ovjekovječimo u pjesmi", izjavila je članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap.

Pjesmi koja je još od 80-ih prisutna među navijačima Hajduka priključio se i Saša Antić, član TBF-a, koji je legendarnu glazbu začinio novim stihovima.

"Nevjerojatno kako su se neke stvari složile u ovoj pjesmi, ne znam što reći, ali ono, radim pjesmu s Mišom! Prilika za suradnju s Mišom, to se dogodi jednom u životu valjda. Zadovoljan sam sa svojim repom, Mišo je to otpjevao, zbor navijača na refrenu", izjavio je Saša.

Pjesma je to koja će se zasigurno nastaviti pjevati punog srca s tribina i u novom ruhu. U videospotu željeli su prikazati Split i Hajduk kakvi jesu. Kadrovi grada, ali i poljudske ljepotice sve će ostaviti bez daha. A iako je u spotu bio za upravljačem, Mišo uvijek ima nekoliko savjeta za svoj Hajduk.

"Ako budem od pomoći, ja ću pomoći, ali želim Hajduku bolje mjesto na hrvatskoj ljestvici. Mi ćemo mu dati prostora da počne igrati hajdučki", izjavio je Mišo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Mišo Kovač (Foto: IN Magazin) Mišo Kovač (Foto: Promo) +4 Mišo Kovač (Foto: Promo) Celebrity Splitski menadžer oglasio se o Mišinu stanju: "Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka, čekam da mi se javi kći Ivana”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene