Možemo li s bivšim ljubavima ostati prijatelji? Komentiraju i poznati Hrvati...


Pitanje za milijun dolara - Možemo li s bivšim ljubavima ostati u prijateljskim odnosima? Indira Vladić, Igor Štimac i Ksenija Erker kažu da su sa bivšim bračnim partnerima ostali u dobrim odnosima.

Vezani članci Branko Lustig (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Slavni oskarovac na društvenim se mrežama oprostio od Branka Lustiga: "Uvijek ću biti tvoj prijatelj" Matthew Perry i Courteney Cox (Foto: Profimedia) Među njima je uvijek postajalo nešto više: Slavni glumac nikad nije uspio preboljeti kolegicu iz serije?

No, upravo zato što smo možda i očekivali da će svi oni reći kako sve funkcionira u najbolje redu, treba biti hrabar pa priznati kako o bivšima ipak ne možeš uvijek reći sve najbolje. To je učinila Borna Rajić.

>> Brona Rajić: 'U lošim sam odnosima s bivšim supruzima'

'U lošim smo odnosima, jer su se svi teško pomirili sa činjenicom da su bivši', rekla je Borna nakon svog drugog razvoda. Dobar se odnos ne rađa preko noći, što potvrđuje i iskustvo Ivice Propadala koji kaže, njegovoj bivšoj supruzi trebalo je puno vremena da ponovno povrati povjerenje. 'Recimo trebalo je godinu dvije dana dok se nešto ne promjeni da postanemo prijatelji kao što smo danas, da probleme, kako naše, i naše djece, rješavamo zajedno', rekao je Ivica.

Suprotno tome Kristina Bradač tvrdi kako je moguće. Ona je ostala u prijateljskim odnosima sa svim muškarcima s kojima je bila u vezi.  Pa čak i s bivšim suprugom Darijom Smoje, unatoč tome što je njihov brak okončan zbog njegove nevjere.

Što su zaključili izmijenivši svoje iskustvo, jeli to moguće ili ne, doznajte u prilogu In Magazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook