Pjevačica Žanamari Perčić vraća se na glazbenu scenu s novom pjesmom 'U ratu i ljubavi'.


Pjevačica Žanamari Perčić spremna je za veliki povratak na glazbenu scenu. Ima novu pjesmu 'U ratu i ljubavi', koju je snimila u duetu s Aleksandrom Kovač. Otkrila je što ju je inspiriralo za tekst, zašto spava sam četiri sata na dan, kako je proslavila prvi Uskrs s kćerkicom Gabrijelom te razmišlja li o drugom djetetu.

Vezani članci Saša Lozar - 6 Srušio je sve izazove pred sobom, no nešto mu je bilo posebno teško izdržati: "Znači luđački" Jacques Houdek Jacues otkrio kako se osjeća u novom desetljeću života: "Kad čovjek tak dobro izgleda onda mu nisu ni godine bitne"

'Na nesreću moje prijateljice, ona je imala jednu tužnu priču koja je mene nekako dirnula i pratila. Proživjela sam to sa njom. Ona je pobijedila također cijelu tu situaciju i ponosna sam na nju i zbog toga sam joj posvetila ovu pjesmu.'

Bračni par Perčić voli reći da apsolutno sve rade zajedno, pa su tako i snimanje spota odlučili odraditi kao tandem, a Mario zna i dobar recept za video. 'Jedna Žana, što manje odjeće i dobri kadrovi. To je to.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.