Neka proba

OPASNA DALMATINKA 'Moj suprug nema prijateljice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je u sretnom braku, Žanamari je progovorila o muškarcu koji se poigrava njezinim osjećajima

Jesu li muško ženska prijateljstva moguća, pitanje je koje gotovo uvijek izaziva podijeljena mišljenja. Iznimke tvrde da jesu. No, mnogo češće, kaže i Žanamari, završavaju nečijim suzama.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

'Naravno postoji, ali je rijetkost, i u većini slučajeva, uvijek ima nekakva vibra s jedne strane koja je pritajena i čeka svojih 5 minuta', kaže Žanamari.

A Žana vjeruje da se u njoj gotovo svaka djevojka barem jednom nađe. Priča je to njezina najnovijeg singla za koji ju je inspirirala prijateljica, upravo izigrana prijateljica.



'Pjesma Ajde ajde priča o odnosu muškarca i žene, ali on bi kao više bio frend a ona baš i nije za to. Oće sve ili ništa. Tako da je malo tekst bezobrazan ali sve cure koje su bile u toj situaciji znaju da treba bit bezobrazan, smatra pjevačica.

Na scenu se vraća i Matteo Cetinski. Pročitajte kada i zašto.

U Žaninu slučaju, razloga za brigu nema. 'Moj muž nema frendicu, dakle ne nalazi se s njima na kavi', spremno će pjevačica koja sa suprugom Mariom uspješno dijeli i ljubav i posao, ali i usklađuje obiteljske obveze, tvrdi Žanamari koja je možda, tko zna, pomalo opasna pa se Mario boji imati prijateljicu.

'Ja sam svoju pauzu imala, rodila Gabi, odradila porodiljno, i sad akcija, svakih nekoliko mjeseci će biti nova pjesma i novi spot- najavljuje Žanamari koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Najteže će joj biti, kaže, imitirati pjevačice slične njoj.

'To bi kao trebala biti moja komfort zona. Ali nikako nije jer previše ostavljam sebe'- govori Žanamari.

Hoće li joj gljiva zapapriti i natjerati je da izađe iz svoje komfort zone, bit će zanimljivo vidjeti.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene