Jeste li već zvali?

Subotu navečer rezervirajte za koncert koji će ujediniti Hrvatsku, brojne zvijezde već su se uključile u projekt

Andrea Šušnjara, Žanamari Perčić, Lana Klingor Mihić, i Denis Dumančić Andrea Šušnjara, Žanamari Perčić, Lana Klingor Mihić, i Denis Dumančić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrea Šušnjara, Žanamari Perčić, Lana Klingor Mihić, i Denis Dumančić Galerija

U subotu 19. prosinca održat će se koncert ''Želim život'' kojim se prikupljaju sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina. Pozivom na broj 060 9000 i vi možete pomoći, i to već ovog trenutka pa sve do kraja mjeseca. Mnoge zvijezde su to već učinile. Evo što poručuju Žanamari, Amir Kazić Leo, Andrea Šušnjara, Lana Klingor, Denis Dumančić i Miroslav Rus.

Cijelog prosinca otvoren je humanitarni broj 060 9000. Pozivom na taj broj možete donirati sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina. Akciju ''Želim život'' podržale su i brojne poznate osobe, među kojima su i Žanamari Perčić, Amir Kazić Leo, Andrea Šušnjara, Lana Klingor, Denis Dumančić i Miroslav Rus. U videu IN magazina pogledajte što vam poručuju.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Ja sam Žanamari i sve vas pozivam da i ove godine proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina na broj telefona 060 9000. Budimo tu jedni za druge i pomozimo onima kojima je to potrebno", istaknula je pjevačica. 

"Pozdrav, ja sam Denis Dumančić. Želim vas pozvati da i ove godine pokažemo da nam je stalo do onih kojima je pomoć potrebna. Pozivam vas da zajedno proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Zajedno možemo učiniti mnogo", poručio je glazbenik. 

"Veliki pozdrav svima. U ovim neobičnim vremenima podržimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", rekla je Andrea Šušnjara

"Pozdrav svima, ja sam Miroslav Rus i želim vas pozvati da i ove godine pokažemo da nam je stalo do onih kojima je pomoć potrebna. Pozivam vas da zajedno proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Zajedno možemo sve", poručio je Rus. 

"Lijepi pozdrav svima. Moje je ime Amir Kazić Leo. I u ovim čudnim vremenima slavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", naglasio je pjevač. 

"Pozdrav, ja sam Lana Klingor Mihić. Pozivam vas da i u ova teška vremena brinete jedni o drugima, budete dobri jedni prema drugima i naravno na taj način podržite i rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručila je Lana. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene