U subotu 19. prosinca održat će se koncert ''Želim život'' kojim se prikupljaju sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina. Pozivom na broj 060 9000 i vi možete pomoći, i to već ovog trenutka pa sve do kraja mjeseca. Mnoge zvijezde su to već učinile. Evo što poručuju Žanamari, Amir Kazić Leo, Andrea Šušnjara, Lana Klingor, Denis Dumančić i Miroslav Rus.

Galerija


Cijelog prosinca otvoren je humanitarni broj 060 9000. Pozivom na taj broj možete donirati sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina. Akciju ''Želim život'' podržale su i brojne poznate osobe, među kojima su i Žanamari Perčić, Amir Kazić Leo, Andrea Šušnjara, Lana Klingor, Denis Dumančić i Miroslav Rus. U videu IN magazina pogledajte što vam poručuju.

Vezani članci Koncert Zaklade Ana Rukavina - 3 Veliko hrvatsko srce: Unatoč posebnim okolnostima na božićnom koncertu Želim život prikupljeno je više od milijun kuna Humanitarni koncert Želim život Za pamćenje: Prisjetimo se čarobne atmosfere prethodnih godina uoči dosad najposebnijeg izdanja koncerta Želim život!

"Ja sam Žanamari i sve vas pozivam da i ove godine proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina na broj telefona 060 9000. Budimo tu jedni za druge i pomozimo onima kojima je to potrebno", istaknula je pjevačica. 

"Pozdrav, ja sam Denis Dumančić. Želim vas pozvati da i ove godine pokažemo da nam je stalo do onih kojima je pomoć potrebna. Pozivam vas da zajedno proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Zajedno možemo učiniti mnogo", poručio je glazbenik. 

"Veliki pozdrav svima. U ovim neobičnim vremenima podržimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", rekla je Andrea Šušnjara

"Pozdrav svima, ja sam Miroslav Rus i želim vas pozvati da i ove godine pokažemo da nam je stalo do onih kojima je pomoć potrebna. Pozivam vas da zajedno proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Zajedno možemo sve", poručio je Rus. 

"Lijepi pozdrav svima. Moje je ime Amir Kazić Leo. I u ovim čudnim vremenima slavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", naglasio je pjevač. 

"Pozdrav, ja sam Lana Klingor Mihić. Pozivam vas da i u ova teška vremena brinete jedni o drugima, budete dobri jedni prema drugima i naravno na taj način podržite i rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručila je Lana. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju