Uskoro na Novoj TV!

Zahtjevni zadaci i utrka s vremenom: Žiri MasterChefa otkriva što očekuje od kandidata!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 1 Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 2 Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 3 Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 4 Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 5 Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 6 +0 Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 7 Galerija

Najpopularnija i nazahtjevnija kuhinja na svijetu, ona MasterChefa, ponovno otvara svoja vrata. A ondje će kandidate dočekati i žiri sa svojim savjetima. Tri različita karaktera, tri chefa vodit će nas kroz novu sezonu, a tko su oni te što očekuju od kandidata, ispričali su za In magazin!

Kuhače čekaju, a kandidati su spremni svoje kulinarske vještine pretvoriti u gastro raspodiju. Na tom putu čeka ih i žiri sastavljen od vrhunskih chefova - Damira Tomljanovića, Melkiora Bašića i Stjepana Vukadina.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

''Očekujem za početak jedan odličan spoj karaktera i kuharskog znanja. Dobar chef mora biti dobar psiholog, to je osnova svega pogotovo u današnje vrijeme, a onda mora točno znati viziju kako spojiti rad, posao, profit, mora znat spojit jednu cijelinu'', smatra Damir Tomljanović. 

A evo što misli njegov kolega Melkior Bašić:

''Prvo treba biti dobra osoba, razumjet što je kuharstvo, da je spreman se žrtvovati ponekad, svoj život treba malo zapostaviti ako hoće ići u taj smjer, to je obavezno. Treba imati feeling, taj touch, kad kuha da osjeća tu namirnicu i da je poštuje dok je obrađuje i da ima kreativnost da mu nema granice, da ga nije strah pomicati granice.'', kaže Melkior. 

Svojim strastvenim pristupom članovi žirija će kandidatima prenijeti svoja znanja i ljubav prema kulinarstvu, ali i staviti ih pred brojne izazove.

''Mogu stvarno očekivati dosta, dosta savjeta, vidimo da se na njima može puno, puno raditi, volimo kreativnost, volimo pomicanje granica, ali isto tako očekujemo da kuhaju sa srcem, da pokažu prave sebe, ali u isto vrijeme da poštuju namirnicu'', govori Stjepan Vukadin. 

''Oni će od nas dobiti tehnike, dobit će upute, dobit će jedno znanje, iskustvo, dobit će koji puta možda i kritiku, ali će dobiti i pohvalu. A što se tiče drugih stvari to morate pričekati pa vidjeti'', govori Damir Tomljanović. 

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost u ovom zabavnom i napetom showu testirat će kreativnost i živce kandidata jer rad u kuhinji nije nimalo lak.

''Znači, u kuhinji je raditi, na buku se morate priviknuti, na stres se morate priviknuti, trema je svaki dan, to je normalno, pritisak kao da vas netko pritišće. Također u isto vrijeme i gorite za time, na neki način se naviknete za pravo postanete ovisnik o tom adrenalinu'', govori Melkior Bašić. 

Kandidatima svakako neće biti lako - svoje znanje stavljaju na kocku, a žiri neće biti nimalo popustiljiv. Ipak, evo čime ih se može omekšati.

''Ne volim previše tretirati namirnicu, volim istaknuti namirnicu onakvu kakva ona je zapravo. Ne volim kada se namirnica preobrazi u neku drugu. Volim da se osjeti namirnica onakva kakva je'', govori Stjepan. 

''Moraš biti otvoren prema okusima, kao kuhar morate bit spremni probati sve i tu je ta otvorenost uma i ono što čini chefa da more ispobati da more raditi'', kaže Damir. 

No njihove odluke neće svaki put biti jednoglasne.

''Znamo normalno što je slano, što je bljutavo i tu se svakako slažemo, ali ima i dosta situacija u kojima se ne slažemo. Svatko od nas je za sebe individua. A dobro većinom se slažemo u nekim stvarima, inače smo jako dobro privatno, tako da vrlo dobro poznajemo jedni druge'', otkriva Stjepan. 

Ne sumnjamo da će u Masterchef kuhinji biti vatreno stoga s nestrpljenje očekujemo što će nam žiri i kandidati uskoro zakuhati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene