Ples na šipki

19-godišnja Zagrepčanka ruši predrasude: 'Kad me vide ostanu zapanjeni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na spomen plesa oko šipke nerijetko nam na pamet padaju razgolićene plesačice u opskurnim noćnim klubovima, no naša sljedeća priča otkrit će vam sportsku stranu ovog osebujnog plesa.

Izbor za Miss Hrvatke - ljepotice pokazale svoje talente te osvojile publiku u Crikvenici

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Hrvatske Maja: 'Nova Miss Hrvatske je iskrena, šarmantna i pametna'

Zagrepčanka Anja Bijelić svojim akrobacijama oko šipke nikog ne ostavlja ravnodušnim, a kad još kad vam dodamo to da je lijepa plesačica ovogodišnja druga pratilja Miss Hrvatske... 

Kandidatkinje za Miss Hrvatske svojim odgovorima osvojile žiri

'Kada spomenem da plešem na šipci, prvo budu reakcije wow, svi smatraju nekim senzualnim plesom ali zapravo su čiste akrobacije, kad me vide ostanu zapanjeni', priča Anja Bijelić. Glatko odrađene akrobacije nisu nimalo jednostavne za uvježbati. Iza ovog stoje godine rada i fizičke pripreme. 'Zagrijavanje nam traje sat vremena, preostalo je šipka. Pred natjecanja smo ovdje svaki dan, otprilike po dva sata, inače treniram dva puta tjedno. U Hrvatskoj ovaj sport još nije toliko raspostranjen ali ima cura koje smatram konkurencijom', priča lijepa plesačica.

Anja je svoj talent pokazala i na ovogodišnjem izboru za Miss Hrvatske. U konkurenciji ljepotica iz cijele zemlje okitila se titulom druge pratilje. Zbog svoje ljepote i plave kose, nerijetko se susreće s tipičnim balkanskim predrasudama.

'Plavuša na prvi pogled, kao ne zna ništa, ali ja imam jasne planove i ciljeve u životu i trudim se ostvariti sve', ističe ambiciozna Anja Sljedeći koja planira upisati Kineziološki fakultet, a jednog dana postati sportska menadžerica. Ples oko šipke i dalje će ostati njezina ljubav koju preporučuje svakome, a cijelu priču s njom pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene