Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za tamburaše kažu da su najbolji zabavljači. Ako su još k tome mladi i puni energije, dobra je zabava zajamčena. Upravo takva atmosfera vlada na probama i nastupima zagrebačkog sastava 'Od srca do srca'.


Odoljeli su iskušenjima estrade i na glazbenu se scenu plasirali kvalitetom i duhom. Oni su tamburaški sastav Od srca do srca, ili od milja - Srčeka. Broj izdanih singlova povećavaju polako ali sigurno, pazeći pritom da čvrsto stoje iza svakog svojeg glazbenog uratka.

S tamburaškim sastavom Vranac u Vinkovcima - Poslušajte kako Tony Cetinski zvuči u tamburaškoj verziji

Vezani članci Dyaco Dyaco posvetio novu pjesmu životu: "Inspiraciju nismo tražili, inspiracija je došla nama" Slika nije dostupna Novi hit mladih tamburaša dobio je vizualni identitet!

'Mi nastojimo u svojoj glazbi definitivno uvijek ponuditi nešto novo, nešto interesantno što u tamburaškoj glazbi još nije napravljeno', kaže Domagoj. Tambura je sve popularnija, pa iako su pripadnice nježnijeg spola oduvijek bile slabe na ''frajere'' s gitarama.

Šarmom ne privlače samo djevojke, već i stvaraju odličnu atmosferu na nastupima. Probe su im, iako ozbiljne kada se bace na posao, ispunjene smijehom čim trzalicom odsviraju posljednji ton.

Upoznajte dečke u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook