Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka filharmonija svake godine organizira humanitarni koncert. Ove godine, zajedno s Rotary klubom, pomažu Klaićevoj bolnici i to uz zvuke jednog od najpoznatijih i najizvođenijih klasičnih djela - Carmine Burane.


I oni koji ne vole pretjerano klasičnu glazbu, vole Carminu Buranu. Upravo uz to poznato djelo skupljao se novac za Klaićevu bolnicu. Toliko je jaka i impresivna, da budi u čovjeku nešto pozitivno, budi taj život i to kolo sreće, ali mi smo uvijek na vrhu.

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći" Maja Šuput Nekad je glazbenicima bilo ispod časti pjevati na vjenčanjima, no danas su rijetki oni koji nisu zapjevali na nečijoj svadbi

Sudeći prema tome da su karte bile rasprodane već danima prije koncerta, doista jesu na vrhu jer je akcija uspjela.

Sav novac ide dječjoj bolnici u Klaićevoj, za kupnju oftamoskopa, uređaja koji je neophodan novorođenoj djeci.

Zagrebačka filharmonija svečanim koncertom otvorila sezonu 2014./2015.

Naši ljudi pokažu veliko srce, drago mi je da veliko srce pokažu oni koji najmanje imaju, oni koji otkidaju od sebe daju najviše i najčešće, naš narod je velik u pomaganju, ja sam zahvalan i organizatorima i svima koji nas pomažu cijelu godinu.

A takvih je, nasreću, zaista mnogo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook