Medijska nagrada

Za Zlatni Studio konkuriraju gotovo svi zabavni formati Nove TV, a tu je opet i ekipa iz Informativnog programa!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 1 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 2 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 3 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 4 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 5 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 6 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 7 Zlatni studio: Brojne nominacije za ekipu Nove TV - 8 Dar Mar - 1 +0 Serija \ Galerija

Nova TV i ove je godine nominirana u brojnim kategorijama za Zlatni Studio. Uz serije Dar Mar i Bogu iza nogu te naše zabavne emisije, kandidaturu za ovu medijsku nagradu ponovno je izborila i ekipa iz Informativnog programa.

Za Zlatni Studio konkuriraju gotovo svi zabavni formati Nove TV koji su vas i ove sezone prikovali uz vašu omiljenu televiziju. Za nagradu Zlatni Studio bore se serije Dar mar i Bogu iza nogu, zabavne emisije Tvoje lice zvuči poznato, Supertalent koji je već godinama na broju jedan te Masterchef.

''Nova TV, odnosno formati Nove TV su već četvrtu godinu zaredom nominirani za nagradu Zlatni studio tako da je nama u produkciji to velika čast i zadovoljstvo kada vidimo da su gledatelji i struka prepoznali naše formate kao jedne od najgledanijih i najkvalitetnijih'', govori Sanja Tucman, direktorica produkcije Nove TV. 

Ljubitelje Masterchefa razveselit će vijest da se već priprema i nova sezona.

''Ovim putem pozivam sve koji se žele okušati u svojim kulinarskim vještinama da se prijave za novu sezonu Masterchefa'', poručila je Sanja Tucman. 

Pogledaj i ovo Chef Melkior Bašić - 1 Osvojio posebne simpatije! Chef Melkior ispričao nam je kako je dobio nadimak Gospodin Fatalni zbog kojeg ga kolege iz žirija zezaju i danas!

U kategoriji novinar godine nominirani su Andrija Jarak te beskompromisni Mislav Bago bez kojeg politička scena u Hrvatskoj ne bi bila ista.

''Mi radimo ovaj posao ne zbog nagrada nego zbog ljudi i zato što je to neka naša strast, zato što si odlučio raditi 24 sata ovaj posao, ali ti ipak na kraju dana kad ovako nominaciju dobiješ bude drago da netko prepoznaje tvoj rad, da vidi da si nešto napravio, da radiš ispravne stvari'', govori Mislav Bago. 

I ove godine prepoznat je rad i trud ekipe istraživačke emisije Nove TV Provjerenog u kojem Ema Branica uz reportersku ima i voditeljsku ulogu.

''Meni je bitno da gledatelji dožive ono što smo radili, da ih s tom najavom privučemo, da zaista pogledaju što smo napravili i uvijek se trudimo biti što bolji'', govori Ema. 

''Četvrta godina zaredom da smo nominirani, to je samo po sebi već veliko priznanje da je netko toliko godina zaredom izabrao Provjereno za jednu od najboljih emisija. Dvaput smo dobili, hoće li biti i treći put vidjet ćemo. Mi radimo najbolje što možemo i nadam se da ćemo opravdati povjerenje naših gledatelja'', rekao je Mato Barišić, urednik Provjerenog. 

Proglašenje pobjednika održat će se 4. veljače, a više informacija o načinu glasanja možete pronaći na stranicama Nove TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene