inMagazin

Velike guze su IN!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Posljednjih godina pravi trend na svjetskoj showbiz sceni su zvijezde sa sexy, oblim stražnjicama. Neke od njih, poput Kim Kardashian, postale su poznate samo zahvaljujući istaknutoj pozadini.

S obzirom na to da je Kim Kardashian tek jedna od 10 zvijezda čije je karijere obilježio sexy atribut, možemo zaključiti da velika stražnjica, barem kad je u pitanju pop scena, ne može štetiti. Pa evo pregleda zvijezda čiju je karijeru, uz ostalo, obilježila činjenica da su osim sprijeda, zanimljive i kad fotografima okrenu leđa. 

Pogledaj i ovo Shakira i Lucien Laviscount Preboljela Piquea? Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Dvoboj stražnjica - Koja je bolja?

Prva na listi dama koje svoju bujnu pozadinu eksplatiraju do maximuma je Nicki Minaj. Hip hop zvijezda već u filmu Osveta na visokim petama u kojem glumi tajnicu Cameron Diaz njezina stražnjica zauzela je veći dio filmskog platna. Slično se dogodilo i u njezinom najnovijem spotu Anaconda u kojem je uz tverkanje pozadina u prvom planu. Pa, je li figura sa istaknutom stražnjicom postala novi standard ljepote?

U Nickinom slučaju isticanje stražnjice uz ostale talente rezultiralo je uspjehom. Tako je nedavno pjevačica pretekla Michaela Jacksona s najvećim brojem pjesama na Billboardovoj listi sto hot hitova. Tako je postala jedna od najuspješnijih ženskih reperica svih vremena.

To potvrđuju i brojni muški obožavatelji začetnice trenda Kim Kardashian. Zvijezdi je reality show u kombinaciji s brojnim selfijima snimljenim često u vrlo izazovnim stajlinzima koje ističu upravo njezinu poveću stražnjicu donio oko 65 milijuna dolara koliko se procijenjuje da starleta vrijedi. Brak sa Kanye Westom donio joj je dodatnu slavu i pojačanje kućnog budžeta za reperovu bogatstvo od čak 100 milijuna dolara.

Najvrijednija stražnjica na svijetu procijenjuje se na vrtoglavih 27 milijuna dolara. Na taj iznos svoju pozadinu osigurala je Jennifer Lopez. Jenny from the block dodatno je isticala svoju stražnjicu u prvi plan angažiravši dizajnere da dizajniraju traperice u kojima će njezina stražnjica izgledati čim izazovnije.

Izražena stražnjica osim pop zvijezda i straleta krasi i jednu od najuspješnijih tenisačica. Serena Williams prošle je godine s navršenom 31 godinom vratila se na prvo mjesto WTA ljestvice čime je postala najstarija igračica na vrhu. Zato i ne traba čuditi što je upravo Serena jedina tenisačica koja je zaradila više od 50 milijuna dolara. Dok je hodala s redateljem Bratom Ratnerom filmski kritičar Dean Sinovčić je sreo u Cannesu.

Od domaćih zvijezda koje vole isticati svoju stražnjicu treba izdvojiti Nives Celzijus. Pjevačici i spisateljici možemo samo poželjeti da poput Beyonce prodaje milijun nosača zvukova tjedno.

Sve o vlasnicama velikih stražnjica saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene