Malo je domaćih glazbenika koji su se uspjeli probiti na inozemno tržište. No jednom hrvatskom bendu smiješi se upravo takva karijera. Za mladu hrvatsku grupu 'Lines and Colours' zainteresiralo se više američkih glazbenih agenata.


Dobro zapamtite ove dečke jer, kako stvari stoje, uskoro pakiraju kofere i penju se do zvijezda. Tri glazbene nade kriju se pod imenom Lines and Colours, a njihov prvi singl 'Beautifull adiction', priznajte, već je i vama ušao u uho.

Lines and Colours - Nova senzacija koja će osvajati vaša srca i glazbene ljestvice

Vezani članci Slika nije dostupna Postoje od 92' no tek je sada došlo njihovo vrijeme! Slika nije dostupna Hrvatski bend osvaja međunarodne top ljestvice!

'Reakcije su odlične. Ne znam za ostale članove benda, ali dosta smo prikupili lajkova, dosta friend requestova od cura i obožavatelja koje nismo prije upoznali', rekao je basist Igor Kranjec. 'Pjesma govori o tome kak je uvijek šta želiš možeš imat ako to stvarno jako želiš. To je Beautifull adiction', naglašava bubnjar Saša Maček.

'Lines and Colours' odmah su u startu ljestvicu odlučili postaviti visoko. Pucaju na inozemno tržište. To im je pošlo za rukom već nakon prvog singla. Preko Velike bare vlada itekakva zainteresiranost glazbenih agenata za ovaj hrvatski bend.

Kroz nekoliko dana Lines and Colours planiraju promociju svog singla Beautifull adiction u Zagrebu, a potom i snimanje videouratka. Pogledajte prilog o njima u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook