Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr)
Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr)

Wilmer Valderrama trenutačno glumi Nicka Torresa u popularnoj američkoj seriji ''NCIS''.


Glumac Wilmer Valderrama svjetsku je slavu stekao ulogom Feza u popularnoj američkoj seriji ''Lude sedamdesete''. U razgovoru s novinarkom IN magazina Ivanom Nanut, Wilmer je otkrio kako je s trinaest godina stigao s obitelji u Ameriku iz Venezuele, ne znajući ni riječi engleskog. Radnu etiku i ambiciju naslijedio je od oca koji mu je najveća potpora u poslu.

Vezani članci Demi Lovato (Foto: Profimedia) Prošlo je godinu dana otkad su je bez svijesti našli na podu njezine vile, a danas živi bez poroka Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) Bili su zgodni, uspješni i ludo zaljubljeni, a onda je sve uništila njezina ovisnost

Priznao je kako je u srednjoj školi bio zadužen za pjevanje i zabavu te je često oponašao Michaela Jacksona. Budući da mu je glazba prva ljubav, ekskluzivno je najavio da će sljedeće godine objaviti album. Kako je i on imigrant, često o tome javno govori te pomaže različitim drugama. Wilmer trenutačno glumi Nicka Torresa u popularnoj američkoj seriji ''NCIS''. Iako svi misle da je glumački posao glamurozan, njegov radni dan počinje u 5:45, a završava u 19 sati. Ovaj simpatični glumac otkrio je i kako je s pjevačicom te glumicom Demi Lovato nakon prekida ostao bliski prijatelj.

Što je još kazao pogledajte u našem video prilogu.

Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr)
Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.