Nije znao engleski

S 13 godina pobjegao iz zemlje, a danas radi po 13 sati da bi bio slavan

Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr) Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr)

Wilmer Valderrama trenutačno glumi Nicka Torresa u popularnoj američkoj seriji ''NCIS''.

Glumac Wilmer Valderrama svjetsku je slavu stekao ulogom Feza u popularnoj američkoj seriji ''Lude sedamdesete''. U razgovoru s novinarkom IN magazina Ivanom Nanut, Wilmer je otkrio kako je s trinaest godina stigao s obitelji u Ameriku iz Venezuele, ne znajući ni riječi engleskog. Radnu etiku i ambiciju naslijedio je od oca koji mu je najveća potpora u poslu.

Pogledaj i ovo Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Njezino srce Prošlog ljeta pronašli su ju na podu vile, a danas živi zdravo i upravo je pokazala novog dečka

Priznao je kako je u srednjoj školi bio zadužen za pjevanje i zabavu te je često oponašao Michaela Jacksona. Budući da mu je glazba prva ljubav, ekskluzivno je najavio da će sljedeće godine objaviti album. Kako je i on imigrant, često o tome javno govori te pomaže različitim drugama. Wilmer trenutačno glumi Nicka Torresa u popularnoj američkoj seriji ''NCIS''. Iako svi misle da je glumački posao glamurozan, njegov radni dan počinje u 5:45, a završava u 19 sati. Ovaj simpatični glumac otkrio je i kako je s pjevačicom te glumicom Demi Lovato nakon prekida ostao bliski prijatelj.

Što je još kazao pogledajte u našem video prilogu.

Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr) Wilmer Valderrama i Ivana Nanut (FOTO: Dnevnik.hr)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene