najbolje iz Rovinja

Tko bi odolio? Svi su htjeli probati kostime iz showa TLZP

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveći stručnjaci komunikacija okupili su se proteklog vikenda u Rovinju, gdje se održavao Weekend Media Festival.

Tijekom tri dana Weekend Media Festivala Rovinjom je prodefiliralo nekoliko tisuća ljudi iz cijele regije. Svi su htjeli prisustvovati predavanjima najuglednijih stručnjaka iz medija. U zanimljivim raspravama sudjelovali su i brojni novinari. Možemo se pohvaliti kako su novinarske snage Nove TV dobile veliko priznanje.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Maja Šuput pobijedila: 'Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi'

Tisuću ispitanika je odlučilo - najpopularniji novinar u Hrvatskoj je urednik i reporter Nove TV Mislav Bago. A najbolja novinarka, prema glasovima 154-ero PR stručnjaka, je također urednica i reporterka Nove TV Ivana Petrović. Među najgledanije emisije ubraja se show ''Tvoje lice zvuči poznato''. A kako je biti dijelom ove zabave, mogli su isprobati i prolaznici na jednom od štandova. Isto nije propustio ni Šajeta.

'Meni se jako viđa. Reakcije oko mene su super', kaže Rene Bitorajac koji je ujedno i voditelj showa. 'Nisam se pokajao. Stvarno je lijepo. I krasno je da ima tako humanitaran karakter', smatra član žirija Branko Đurić Đuro.

Kako je bilo u Rovinju pogledajte u videu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene