''Škicnite'' u backstage!

Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 1 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 2 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 3 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 5 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 6 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 7 In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 8 Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 2 Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 1 +29 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Vodimo vas iza kamera "Plesa sa zvijezdama" i otkrivamo jednako zabavne detalje showa koje nemate priliku vidjeti. Zašto je Asim posljednjih dana bio u potpunom kaosu s pripremama za nastup, koji kandidat mami uzdahe isklesanim pločicama, i koje su čarolije svladali Domenica i Alan zna Davor Garić iz IN Magazina.

Ove nedjelje među parovima je uslijedila velika promjena. Asim je u zadnji tren morao promijeniti partnericu, a na mjesto Nike stigla je Rebecca Krajnović.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Zbog koronavirusa, Asim je proteklog tjedna bio u samoizolaciji, a tek što je izašao na slobodu saznao je da koronu ima i njegova partnerica Nika.

''Prvo sam ja dobio koronu. Raspao sam se od korone ne mogu vjerovati da me tako pokosila. Prije dva dana sam izašao iz samoizolacije i saznao je i Nika dobila koronu i morao sam imati promjenu partnerice. Bila je to Rebecca koja je genijalna! Rebecca, volim te!'', rekao je Asim.

Nadalje možete pogledati kakve su reakcije na Albinin nastup koja je s Mariom ovu nedjelju plesala Quickstep.

Partner Mario nahvalio je Albinu: ''Jako sam zadovoljan, baš iz tjedna u tjedan vidim da daje sve više energije i da se uživila u ples!''

A Davor se osvrnuo na Albininu frizuru te se našalio da ne odustaje od toga da bude plavuša.

''Ja sam uvijek otvorena za eksperimente'' naglasila je Albina.

Marka su Davor i kamera uhvatili na zagrijavanju, a Marko je naglasio kako je ''zagrijavanje za ples uvijek važno jer se bez zagrijavanja može dogoditi ozljeda koju nitko ne želi.''

''U teretani sam poprilično redovito, treniram do 4 puta tjedno'' rekao je Marko govoreći o svom isklesanom tijelu.

Na same desetke koje dobivaju u emisijama osvrnuli su se i Filip i Paula.

''Nama je super. Možda je malo klišejasto, ali uopće ne razmišljamo o tome!'', rekla je Paula.

Domenica i Alan na svojim probama snimaju mnogo TikTok videozapisa, a vole se i puno zabavljati, a koje su magične trikove naučili glumeći par iz Harryja Pottera ove nedjelje te kako izgleda ostatak priprema za emisiju ''Ples sa zvijezdama'' pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 1 Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 2 Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 3 Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 4 +35 Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 5 inMagazin Filmska plesna večer završila ispadanjem Matije i Helene, Asimu je sreću donijela zamjena plesne partnerice!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Emeli Sande Adam Gouraguine i Emeli Sande Adam Gouraguine i Emeli Sande Emeli Sande - 9 +34 Emeli Sande - 6 Celebrity Slavna pjevačica osam godina nakon razvoda od Crnogorca priznala da voli žene i pokazala partnericu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene