slavne blogerice

Ljepotice uživaju u Dubrovniku: 'Ovo je najljepše mjesto gdje smo ikada bile'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Blogerice je u Dubrovniku okupio poznati internetski sajt na kojem se prodaje dizajnerska odjeća i modni dodatci.

Vodeće svjetske modne blogerice, koje danas uživaju status zvijezda, odmaraju se u Dubrovniku. Djevojke na društvenim mrežama svakodnevno dijele oduševljenje gradom. Više od 10 milijuna njihovih pratitelja ovih dana uživa u slikama Hrvatske. Kako se provode na krajnjem jugu, ekskluzivno doznajte u In Magazinu.

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

Djevojke, među kojima su bile i svjetski poznata Chiara Ferragni koja stoji iza bloga The Blonde Salad, Negin Mirsalehi i sestre Song opušteno su se kupale su se, razgovarale i uživale u odličnoj glazbi dj Alena Bajda.

'Ovo je najljepše mjesto gdje smo ikada bile', kažu.

Blogerice je u Dubrovniku okupio poznati internetski sajt na kojem se prodaje dizajnerska odjeća i modni dodatci. Odsjele su u luksuznoj vili u kojoj će se odmarati još četiri dana. Iduća stanica vjerojatno im je New York u kojem će uskoro biti predstavljene kolekcije za proljeće-ljeto 2016. godine.
 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene