Nakon gotovo godinu dana medijske šutnje Vlatka je otvorila srce i priznala stvari iz privatnog i poslovnog života.


Hrvatska je dobila još jednu missicu. Ona je dvadesetrogodišnja Mirjana Knežević, Miss Adriatic Hrvatske 2016. Oduševljenje novom titulom nije skrivala.

Vezani članci In Magazin: Stephan Lupino u Banovini Lupino je odavno našao put do dječjih srca, a sada je opet pokazao svoju skromnost: "Djeci i starijima svi trebamo pomagati! In Magazin: Poznati u Klubu 60 Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine"

'Jako je lijepo, stvarno je predivan osjećaj. Zvali su me, ja došla, odlično organizirano i sve je dobro proteklo', rekla je Mirjana.

Uloga voditeljice izbora pripala je Vlatki Pokos koja je gotovo godinu dana izbjegavala medije, a evo i zašto. 'Isprazna slava me nije nikada zanimala, znači da se pojavljujem u medijima tek toliko da se pojavim. Ja da to želim radit ja bi stavljala stalno na društvene mreže tj. jednu jedinu koju imam instagram - stalno neke fotografije provokativne ili ne znam, ali ja to ne činim. Ja ne znam zašto ljudi ne žele shvatit da sam ja ozbiljna osoba', reka je Vlatka. Najviše joj smeta što se osjeća iskorišteno od strane medija koji uvijek uzimaju dio njezina privatnog života, dok im na poslovnom polju ona nije zanimljiva.

'Da, osjećam se grozno zato se povlačim povremeno. Mene to užasno frustrira, kad bi čovjek imao status u svom poslu i profesiji koji zaslužuje, ja mislim bez lažne skromnosti da zaslužujem puno bolje nego što imam. Ja sam već godinama bez stalnog angažmana', otkrila je Vlatka.

Iako možda na poslovnom planu i ne cvjetaju ruže, to se ne može reći za Vlatkin ljubavni život, jednostavno kaže - ponuda ima na sve strane.

'Nemam problema sa udvaračima. Opsjedaju me muškarci raznih dobi i profila, ali imam dovoljno iskustva i senzibiliteta, a i pameti da znam što bi oni. Mislim da se kvalitetne i prave stvari događaju rijetko', rekla je pjevačica.

Željela bi se ostvariti kao majka pa čak i opcija o posvajanju djeteta za Vlatku nije strana.

'Mislim da je to nešto najljepše i najplemenitije što osoba može učiniti, međutim tu je potrebno ispuniti dosta uvijeta da bi čovjek bio u mogućnosti, ja trenutno nisam u mogućnosti'.

No, stvari se mijenjaju iz dana u dan, tako da pravila nema. Možda se i Vlatki posreći.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.