Vlatka privlači pažnju

'Ima nekih ambicioznih koji kažu 'ma ja ću nju zbarit''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je voditeljica i pjevačica koja se okušala se i u spisateljskim vodama, no ne voli da je se naziva spisateljicom. Vlatka Pokos je na sceni više od 20 godina, a sada je otkrila i neke nove detalje o sebi u prilogu inMagazina.

O svojim ljubavnim pobjedama i porazima Vlatka Pokos je uvijek otvoreno govorila. Pa tako i sada, bez suzdržavanja, i s dozom humora, priznaje, kako je još uvijek slobodna kao ptičica: 'Možda bi mogla reći da nemam sreće u ljubavi.'

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Ipak, to ne znači, kaže, da se oko nje ne motaju mnogi udvarači. 'Ja to više čujem sa strane. Ima nekih ambicioznih koji kažu ''ma ja ću nju zbarit' Znaju mi se upucavat mlađi dečki, al to je simpatično. Uvijek su svi pristojni, govore mi VI', priča Vlatka.

>> Vlatkin dekolte oteo pažnju na Splitskom festivalu

Ipak nju ne zanimaju mlađi dečki, a sa starijima je problem, zato što su najčešće zauzeti. A ako se i dogodi da s nekime klikne, on bi trebao znati kako srušiti zidove koje je podigla oko sebe ne bi li se zaštitila.

'S godinama naučiš prihavtiti život tako kako teče. na neke stvari na žalost ne možeš utjecat. Nije u životu sve kako mi želimo', kaže.

U ovaj fazi svog života je, kaže, aktivnija nego ikad. Nakon duge glazbene pauze, predstavila je novu pjesmu ''Treba mi snage''. Od voditeljskog posla još uvijek dobro živi, a upisala je i dugo priželjkivani Fakultet turističkog menadžmenta. Što je Vlatka još otkrila pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene