Nikad dosta

Otkrivamo popis Hrvata s najviše tetovaža, dame moglo bi vam se zavrtjeti: "Želim popuniti cijelu površinu"

Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 11 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 11 In Magazin 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 11 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 12 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 10 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 9 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 8 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 7 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 6 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 5 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 4 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 3 +1 Najpoznatiji tetovirani Hrvati - 1 Galerija

Ispod nogometnih dresova, kuharskih pregača ili pak scenskih kostima brojnih slavnih Hrvata kriju se prilično velike tetovaže. Luka Nižetić jednu od svojih brojnih tetovaža napravio je tradicionalnom metodom u Aziji, a modelu i pjevaču Vlahi Arbuliću posljednju je tetovažu osmislila kćerkica Luce. Tko je još na našoj listi onih koji su popriličan broj centimetara svoje kože odlučili prekriti tetovažama otkrivamo u nastavku.

Malena i skrivena tattoo posveta na koži ili pak veliki dio tijela prekriven tintom - o ukusima se ne raspravlja. Mi znamo da frajerima s naše liste najtetoviranijih slavnih Hrvata svaki mililitar tinte odlično stoji.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara što je novo kod naših pjevača? Andrea Šušnjara sasvim iskreno progovorila o udaji, a emotivna Zorica Kondža se prisjetila prijatelja Ćubija!

Listu otvaramo s modelom i glazbenikom Vlahom Arbulićem. Kod ovog iscrtanog ljepotana za posljednju je tetovažu zaslužna njegova kćerkica Luce. Pa može li biti više seksi, ali i slađe od toga?

"Da, da, ona je nacrtala crtež i ona me molila zapravo mogu li ja, kako uvijek dođem s nekom novom tetovažom i rekla tata molim te tetoviraj ovo. Onda mi je to bila super ideja, pa sam stavio", otkrio nam je Vlaho.

Na našoj listi je još jedan bivši model i glazbenik, Mario Perčić. Njegova supruga Žanamari jedina zna sve njegove tetovaže napamet.

"Ova tetovaža na vratu, slovo G, je posvećeno mojoj kćerkici Gabrijeli. Uvijek je uz mene, čak i kad ona nije, tako da mi je to jedna od dražih tetovaža", priznao je Mario.

Svake godine sve je više njegove kože pokriveno tetovažama. Luka Nižetić jednu je od svojih tetovaža napravio na putovanju Azijom i to tradicionalnom metodom tetoviranja bambusovim štapom.

"Tigar zapravo prezentira snagu, mudrost, neustrašivost i to su monkovi stavljali vojnicima kad su išli u rat, da ih štiti od zlih sila. To je užasna bol. Toliko je već bilo izirititrano, da sam ja samo civilio kao pas", priznao je Luka.

Nizozemac sa zagrebačkom adresom, nogometaš NK Gorice Joey Suk pravi je magnet za poglede i zbog svojeg istetoviranog tijela.

"Ne znam koliko ih imam, ali u Zagrebu imam dva tattoo majstora. Jedan radi na leđima, a drugi na nogama. I zapravo želim popuniti gotovo cijelu površinu. Jednostavno volim tetovaže.", zaključio je Joey.

Leđa Šime Vrsaljka krasi majka s djetetom u naručju, Isusova posljednja večera i anđeli. Na desnoj ruci su morska sirena, svjetionik i srca. Na lijevoj leptiri u boji, na prsima križ. OK, dame, vjerujemo da vam se od ovog pogleda zamutio vid pa ćemo ovdje stati s nabrajanjem Vrsaljkovih tetovaža.

Još je jedan nogometaš strastveni ljubitelj prekrivanja kože tetovažama. Jedna od najsimpatičnijih Ćorlukinih tetovaža svakako je ona njegovog psa Oskara.

"Stvarno sam zavolio tetovaze i ne nazire se kraj", izjavio je Vedran.

Čini se da se ni kod jednog od naših tetoviranih sugovornika ne nazire kraj iscrtavanja kože. Pa momci, čekamo nove ukrase na vašem tijelu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene