Jedan od rijetkih Hrvata koji se može pohvaliti pozicijom na Forbesovoj listi milijardera, Davor Lukšić Lederer u Italiji priprema raskošno vjenčanje.


Ovog ljeta u bračnu luku Davor će uploviti s kćeri Al Bana i Romine Power - Cristel Carrisi. Njihovo vjenčanje talijanski mediji već nazivaju vjenčanjem stoljeća.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija" Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić Otvoren filmski festival u Puli na najljepšoj pozornici pod zvijezdama, a evo koje su to glumačke zvijezde zablistale u punom sjaju

Sreća vlada u obitelji Al Bana i Romine Power. Njihova treća kći Cristel krajem ljeta udat će se za Davora Lukšića Lederera. Svoje sudbonosno 'da' sretan par izreći će početkom ljeta u crkvi San Matteo u mjestu Lecce, koje je smješteno u tzv. peti Italije. A na svadbeno slavlje su pozvali više od 400 gostiju, među kojima će biti i mnoga poznata imena s kojima prijateljuju obitelji Lukšić i Carizi. Ostali detalji vjenčanja drže se u velikoj tajnosti. No jednom prilikom poduzetnik nam je otkrio kakvu vrstu glazbe voli.

'Obožavam kubansku glazbu. U Čileu je iznimno popularna. Ondje odrastamo uz nju. Sjajno je slušati je u Hrvatskoj', rekao je Davor.

Pa će možda na svadbi uz mladenkine roditelje, svjetski poznate glazbenike zasvirati i kubanski bend. Inače 31-godišnja Cristel šarmantnog tri godine starijeg Lukšića upoznala je na večeri u New Yorku. Prijateljima su rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Njihova veza traje već četiri godine. Oboje dijele ljubav prema sportu pa smo ih imali priliku vidjeti i na teniskom turniru u Umagu.

Više o svemu doznajte u prilogu IN magazina.