Kako je došlo do toga?

Ovu Hrvaticu zapazila je poznata milijunašica i poslala joj stvari iz svojih kolekcija: "Ja sam jedna od tih sretnica!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kozmetika Kornelije Slunjski Kornelija Slunjski - 6 Kornelija Slunjski - 4 Kornelija Slunjski - 1 Kornelija Slunjski - 2 Kornelija Slunjski - 3 +0 Kornelija Slunjski - 5 Galerija

Hrvatska make-up artistica Kornelija Slunjski prije nekoliko je godina svoju sreću odlučila pronaći u Americi. Danas ona radi iza kulisa brojnih modnih snimanja, a na društvenim mrežama zapazila ju je čak i Kim Kardashian. Kako je došlo do suradnje s Kim te kakve savjete ima o šminkanju u doba korone, Kornelija je iz Miamija podijelila s novinarkom IN magazina Dijanom Kardum.

Ljubav prema šminkanju Kornelija Slunjski vuče od malih nogu. No kada je zakoračila u svijet modelinga, znala je da će to biti njezin poziv.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Mene je uvijek intrigirao taj svijet make-upa i kada su nas pripremali pred show, uvijek mi je bilo zanimljivo vidjeti kako se događaju te transformacije, kako neki vizažist vas može učiniti najboljom verzijom sebe, a kako vas netko može pretvoriti u nekako totalno drugačiju osobu i jako me fascinirao taj svijet", ispričala je Kornelija. 

Na samim počecima šminkanje joj je bilo hobi, no s vremenom je shvatila da bi to mogla pretvoriti u posao. Iako je završila novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti, karijeru je pronašla u svijetu ljepote. Zbog toga je prije sedam godina zagrebačku adresu zamijenila njujorškom.

"Došla sam na dodatne obuke i s vremenom sam radila na raznoraznim projektima, pokušavala sam bildati svoj portfolio i asistirala sam na nekim od najvećih imena beauty scene. Nakon nekog vremena dobila sam ponudu za posao", rekla je vizažistica. 

I onda joj je karijera krenula uzlaznom putanjom. Osim poznatih klijenata i važnih make-up projekata, Kornelija je imala priliku surađivati i s nekima od najpoznatijih lica make-up industrije.

"Radila sam naslovnice većinom prestižnih časopisa kao Harpers Baazar, Elle, a neke od najvećih imena s kojima sam bila u kontaktu i surađivala su Kim Kardashian, koja mi i dan-danas šalje svoje proizvode. Svaki put kad se nova kolekcija dogodi, ja sam jedna od sretnica koja ima tu kolekciju u rukama. Zapravo, vidi mene, ovo sve što imam na sebi je nova kolekcija", otkrila je Kornelija. 

Jedna recenzija proizvoda reality megazvijezde Kim Kardashian vinula je Korneliju u zvjezdanu orbitu na društvenim mrežama, gdje iz dana u dan bilježi sve veći broj pratitelja.

"Jedna od najvećih stvari za mene bila je kada mi je Kim Kardashian, odnosno njezin brend KKW beauty poslao doslovno poruku i rekao: 'Hej, nama se sviđa to što radiš i htjeli bismo ti poslati svoj proizvod i tako su mi slali. Nakon toga je moj Instagram eksplodirao u sekundi, čak smo se i dopisivale, nekoliko poruka", ispričala je vizažistica. 

Ni pandemija koronavirusa nije ju spriječila u ostvarivanju snova.

"Nedavno sam se preselila u Miami, to je bila jedna od najboljih odluka što sam mogla napraviti za sebe. U Miamiju je sve više-manje otvoreno i broj oboljelih od korone se dosta snizio. Dosta tih produkcija prebacilo se u Miami. Kako je ovdje uvijek lijepo vrijeme, veliki su prostori, niže su cijene svega", pojasnila je Kornelija. 

Na svojem profilu na Instagramu ili pak na YouTube kanalu dijeli brojne beauty savjete.

"Meni se iskreno jako sviđa što se pojavom korone trend dramatičnog make-upa smanjio zato što nikad nisam bila neki veliki fan tog ogromnog eyelinera, velikih trepavica. Ja više volim kada je make-up prilagođen vašem osobnom imidžu ili kada nije make-up to što ljudi prvo vide na vama, stoga je meni super što je make-up pao u drugi plan", otkrila je Kornelija. 

U prvom planu sada bi trebala biti njega kože. Zbog zaštitnih maski koje su postale naša svakodnevica pojavile su se takozvane maskne.

"Dosta se pojavljuju bubuljice u tom području. Obratite pažnju na to da redovito mijenjate te maske, perete maske ili one jednokratne tako da ih možete baciti kada god želite, ali u biti jedan od dermatologa je rekao da biste maske trebale testirati kao donje rublje. Što se tiče make-upa, najbitnije pošto vam je pola lica prekriveno sa maskom, jest to da su vam obrve dotjerane, da oči možete naglasiti", pojasnila je vizažistica. 

Jednostavan je to način da zablistate, čak i pod maskom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene